• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Molim za pomoc. LG GT540 je telefon. Iskreno, suvise sam se igrao sa raznim romovima, dosao sam u situaciju da upalim telefon i crn je ekran bez svetla dok ne podigne sistem, posle sve radi ali malo usporeno, probao sam to da resim open vrteo sve u krug, vise neznam ni ja, sve sto sam nasao ovde po tekstovima i sada imam telefon koji kad se ukljucuje samo zavibrira i nista vise, racunar prepozna modem i neki USB ali nece da prica sa racunarom ni na fastboot niti na flesovanje roma. Ako mozete pomagajte. Unapred hvala
    in LG Optimus GT540 by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    Nateraj ga nekako da ti prepozna drivere. Uninstall, reinstall, manual install ili probaj na drugom racunaru. Moguce da ti se Win zabagovao.

    Ako telefon daje ikakve znake zivota onda nije mrtav.
    by (11.4k points)
    0
    prepozna ga on, vidi modem i usb ali sta dalje, mislim da sam mu ubio boot, neznam. Krene i KDZ Updater, stigne do kraja, do broja 215 i kad se valjda restartuje ispise gresku. Sta bih trebao prvo da uradim? Hvala na odgovoru
    0
    Ja nemam LG GT540, imala sam ga pre ali nisam imala nikakvih problema. Da bih ti pomogla, moras biti precizniji, koji Windows? kakav, ciji modem???? kakav broj 215??? ne razumem te najbolje...  Lepo sam pitala da li su se drajveri telefona instalirali na tvom racunaru.

    Ne znam da li si gledao ovo uputstvo:

    http://www.srbodroid.com/development/uputstva/root-flesovanje-kdz-a-fastboot-recovery-i-custom-rom-na-lg-gt540/

    Ali mislim da je tu vise nego jasno objasnjeno zasto i kako. Tu su i potrebni drajveri. Ti najverovatnije mozes da udjes u Download mode, pa treba da fleshujes dalje iz tog moda. Ne znam sta si radio pa je doslo do ovog ali je verovatno popravljivo ako mozes da udjes u Download mode.
    css adaptation by ::eboye::
    ...