• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  31.5k users

  0 votes
  Radio sam rutovanje na prošlom android telefonu jer nisam uopšte bio zadovoljan os-om i posle rutovanja sam modifikovao sistem svojim potrebama.
  Sada sa desire z-om nemam taj problem, os je odličan i da budem iskren zbog specifičnosti telefona (postojanja tastature i optimizovane orijentacije pri korišćenju qwerty-a) strahujem da bi root-ovanje moglo više da šteti telefonu nego što mu pomaže.
  Da li je moj strah opravdan i da li moj sistem može da bude još bolji posle rutovanja.

  Za ovo kratko vreme koliko imam desire z, nisam naleteo ni na koga ko ga poseduje, pa sam odlučio da svoje pitanje adresiram vama.
  in HTC Desire Z by (150 points)

  1 Answer

  0 votes
  Potpuno je na tebi da li ćeš rutovati ili ne!

  Ja imam Desire HD koji ima isti OS kao i Desire Z, i takođe sam za sada potpuno zadovoljan. Međutim da bih se osigurao da ću i "sutra" kada telefon ne bude podržan od strane HTC-a u vidu update-a itd., rutovao sam telefon i apdejtujem ga ručno kako ne bih izgubio root. Onog momenta kada Custom ROM bude davao mogućnost veću od one koju pruža Stock ROM, prećiću bez razmišljanja.
  Kada kažem da bih se osigurao, mislim na to da proizvođači kroz update često ubacuju zakrpe za sigurnosne propuste preko kojih se telefon rutuje, pa samim tim izbegavam da apdejtujem preko zvaničnih.

  HTC je jedan od najboljih što se tiče podrške, tako da mislim da će podrška za aktuelne modele ostati nešto više na snazi.

  Opet, ovo je moj stav, na tebi je da odlučiš rut ili ne.

  Pozz
  by (49.5k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...