• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  +1 vote
  Imam problem,pomagajte !!!

  Prihvatio sam novi update koji mi je ponudjen ( 2.3.5 sense 3.0 ),inace sam imao 2.3.3 sense 2.1.Problem je u tome sto ne mogu da mu uradim s-off sa ovim novim romom.Da li mogu nekako da se vratim na stari gingerbread 2.3.3 sense 2.1 pa da odradim s-off i root, kako bi to mogo da izvedem?
  in HTC Desire S by (150 points)

  2 Answers

  0 votes
  Nisam 100% siguran, ali ja nisam uspeo da nadjem uputstvo za downgrade. Verovatno je potrebno neko vreme da developeri provale kako da uspesno downgrade-uju sistem na neki koji je moguce root-ovati i s-off-ovati.
  by (49.5k points)
  0
  ja imam taj problematicni cip,ali nemam neke probleme sa tim bar za sad.Jedino mi se telefon restartuje kad je na automatsko biranje mreze E/3g Kad sam na Edge meni telefon radi extra,kad mi treba net ja prebacim na 3g a posle toga vratim zbog baterije. Ne znam koji problem uzrokuje taj cip osim restartovanja na 3g?
  0 votes
  Za sada nema nacina za downgrade al u svakom slucaju i ako se pojavi mogucnost dobor Razmisli da li ces raditi downgrade i procitaj ovaj tekst i obavezno proveri eMMC chip. http://www.srbodroid.com/development/uputstva/htc-desire-s-telefon-i-problemi/
  by (290 points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...