• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  29.5k users

  0 votes
  Instalirao sam Custom ROM (Cyanogen MOD 7) i nakon vraćanja aplikacija preko Titaniuma rešim da vratim i kontakte, SMS, MMS, Calendar... podatke! Kako to uradim tako mi se dešava to da mi non stop iskače "Sorry! The process com.andorid.phone has stopped unexpectedly. Please try again." i jedino što mogu da kliknem je Force close! Pored toga ne mogu ni na svoju mrežu da se nakačim, Telenor, I kada je nekako pronađem i selektujem opet se desi da nestane mreža, da je Telenor network unavailable!

  O čemu se tu radi?! Kako da rešim taj problem?!
  in Opšta pitanja by (940 points)
  0
  Dok je trajao restore prikazivao je kako mi vraća svih preko 1000 kontakata i preko 6000 SMS-ova ali nema ni jednog SMS-a a kod kontakta ima možda 20ak!
  0
  Tačno ću da odlepim više!!!

  Za dva dana sam najmanje 5 puta pregazio Custom ROM! Kad god restore-ujem sistemske podatke koje sam backup-ovao pre instalacije fon mi odlepi načisto!

  Sada bukvalno ne smem da vratim kontakte jer mi je muka više da idem factory reset i da sve ispočetka instaliram...!

  1 Answer

  0 votes
  a sa kog sitema si pravio backup?

  pada mi na pamet da si sa starije verzije androida bekapovao Contact storage fajl i da sad pokusavas da ga importujes u novu verziju Androida.

  To bi moglo da izazove FC ako su Storage fajlovi iz razlicitih OS.

  Nek me ispravi neko ako gresim.

  Najjednostavnije ti je da vratis sistem na kome mozes da ucitas sve kontakte ponovo, sinhronizujes ih sa google-om ili ih eksportujes u standardni vcf fajl, fleshujes ponovo CM i sinhronizujes imenik i sve se samo vrati ili ako si koristio vcf njega ucitas
  by (1.7k points)
  0
  Sa starog sistema sam napravi backup. Android 2.2.2 Froyo a sada je 2.3.7 verovatno Ginger...

  Da ponovo vraćam stari sistem mi se nikako ne radi jer sam jedva čekao da odradim novi a i tako sam ga utegao da mi je prosto žao da ga obaram ponovo.

  Srećom pa sam napravio vcf fajl sa kontaktima tako da ako restorujem taj fajl vrate se svi kontakti ali sam želeo da povratim i SMS-ove, Kalendare itd.
  Posle prebacivanja podataka sa kompa na sd karticu widgeti mi nestanu!
  0

  sad sam 99% siguran da FC izaziva tvoj pokusaj backupa fajla starog sistema u novi.

  sto se tice kontakata i kalendata najbolje resenje je google sinhronizacija ( imas zauvek sacuvane kontakte,kad promenis telefon samo uneses gmail adresu i popuni ti se imenik i kalendar automatski)

  a ja poruke bekapujem uz pomoc go sms pro aplikacije i opcije backup&restore.

   

  i nikad nemoj da pokusavas da sistemske aplikacije starog sistema ubacujes u novi ( u tvom slucaju sa froya u gb)

  0
  Toliko mi novih kontakta fali da ću morati da se vratim na stari sistem samo da napravim vcf pa se vraćam expresno na 2.3 i neki custom ROM samo me sada interesuje kako se vraća na stari sistem?!

  Ima li negde već tema vezana za taj deo?!
  css adaptation by ::eboye::
  ...