• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Imam ovaj telefon sa android 1.6,  i zanima me dali mogu da ga nadogradim na  SwiftDroid_v2.0_RC5_fastboot, dali mora da se nadogradi na 2.1 pa posle da ponovim postupak sa sajta za nadogradnju Ruma, josh i to da na pomenem da nekolicina falova nemogu da skinem postavljeni u uputstvu jer mi anti virus prijavljuje trojanca anti virus je nod 32 5-ica.
    in LG Optimus GT540 by (420 points)

    2 Answers

    0 votes
    Iskljuci antivirus kada skidas.

    Samo prati uputstvo u tekstu. Koliko se secam, u tom uputstvu je opisano kako prvo update-vati na 2.1 pa sta dalje... Onda se updateuje na SwiftDroid koji je inace na 2.3 verziji Androida.

    Procitaj sve komplet, izuci sve dobro pre ikakvog fleshovanja.
    by (11.4k points)
    edited by
    0 votes

    Iskljucio sam antivirus , uputstvo o nadogradnji sa 1.6 na 2.1 nema jer je model koji ste vi imali na testiranje vech bio update-ovan i rutovan, kako sam shvati prvo treba da se uz pomoch KDZ update-ra, sa postavkama kao na slici, upaci open europa + fastboot sa kdz extenzijom, e sad mi nije jasno zashto sluzi fastboot ? valjda za dalji unos fajlova? zatim ide postupak recovery-a, sa ovim korakom ubacujemo rum tj. u mom slucaju hteo bi Swiftdroid ispravite me ako greshim, svist droid ima extenziju .img, ako nechemo recovery, onda icemo preko onog drugog KDZ updatera , isti postupak kao sa fastboot , samo je fail swiftdroid.img

    by (420 points)
    0
    Malo se vise informisi o svim nazivima i sta je tu sta na Cesto Postavljana pitanja

    http://www.srbodroid.com/cpp/

    pogledaj tacke 13. i 21.

     

    U uputstvu pise da se fleshuje 2.1 sa fastbootom, svejedno da li imas 1.6 ili 2.1 pre toga. Poenta je da dobijes fastboot komande preko kojih ces moci da fleshujes Recovery. Recovery ti sluzi za dalje fleshovanje svega i svacega - u tvom slucaju ti treba da fleshujes ROM (Read Only Memory), nije RUM. Custom Rom koji ima naziv SwiftDroid.

    Nemoj nista preduzimati na telefonu ako nisi siguran sta radis. Nisu u pitanju bezazlene akcije.
    css adaptation by ::eboye::
    ...