• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Telefon je rutovan uz pomoc revolutionary...jedva sam uspeo ..uglavnom na root checker mi pokazuje da je rootovan..e sad odem u ES file explorer i pokusavam da uninstaliram stocks i jos neke aplikacije i stalno mi izbacuje istu poruku Uninstall not successful probao sa titanium beckup nista!...
    in HTC Desire by (280 points)

    1 Answer

    0 votes
    A S-OFF, imas? Root dozvoljava instalaciju nekih aplikacija koje inace ne bi mogle da se instaliraju - za uninstall ti treba S-OFF, a i onda mislim da moras da ih "ubijes" prvo (Settings/Aplications/Stock/Force Stop) pre no sto uradis uninstall. Nisu te "fabricke" aplikacije lake za uklanjanje.

    Ja sam nepotrebne aplikacije sklanjao iz ROM-a pre instalacije ROM-a, bas taj Stocks, kalkulator, Laputa i jos par stvari koje nikad ne koristim, samo posle moras da objasnis recovery-ju da ti ne trazi verifikacioni potpis za zip file (Toggle verification). Ne dobijes nikakav iskoristiv prostor (oslobadjas prostor na NAND na koji inace ide samo ROM, te da bi koristio taj prostor moras da prepravis Partition Table), ali dobijes cistu instalaciju, bez bloatware-a (osim Sense,  hehe).
    by (13.5k points)
    0
    Telefon je u S-OFF rootovan 100%..nasao sam resenje root unistaller aplikacija na marketu i kao rukom odneseno!!!!...hvala na pomoci u svakom slucaju!!!
    0
    Super, nema na cemu.

    Mozes i widgete da poskidas, za aplikacije koje skidas, samo nemoj da preteras

    Edit: oops. Mozda mozes widgete da skines, a mozda ih ta aplikacija skida sama. Posebno skidas kad cistis ROM pre flasha.
    css adaptation by ::eboye::
    ...