• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2,127 pitanja

  2,268 odgovora

  3,283 komentara

  3,262 korisnika

  Titanium Backup! Root access: FAILED!!!

  0 glasa/ova
  Instalirao sam MIUI custom ROM i hteo da preko Titaniuma vratim aplikacije koje sam imao instalirane na Cynaogen-u ali mi prikazuje da Titanium nema root access! Kako je to moguće ako sam rootovao telefon još kada sam instalirao Cyanogen?!

  I nije mi jasno zašto ne mogu da instaliram Skype preko Marketa! Izbaci: There is insuffucient space on the device! Skype doduše jeste nekih 11MB ali ja sada imam 200MB na internoj i 220MB na A2SD+!
  pitano Jan 27, 2012 u Custom ROMovi od eeprom (940 poena)
  ponovna kategorizacija Jul 4, 2012 od goldie

  1 odgovor

  0 glasa/ova
  Za skype stvarno ne znam, nikad mi se to nije desilo, a Titanium Bakcup pretpostavljam da "nema root pristup" jer zapravo nisi instalirao BusyBox, tj. BusyBox dolazi uz CM ali ne i uz MIUI. Skini ovu aplikaciju i preko nje instaliraj BusyBox:

  https://market.android.com/details?id=com.jrummy.busybox.installer

  A onda probaj da udjes u TB, gotovo da sam siguran da ce raditi.

  P.S. mozda u MIUI-u treba da omogucis "root kontrolu" ili kako je oni nazivaju. Sad sam se setio da MIUI ima drugaciji princip rada sa SU privilegijama.
  odgovoreno Jan 27, 2012 od eboye (49,490 poena)
  Hvala na pomoći!

  Radi posle instaliranja BusyBox-a ali mi nije jasno zašto ne mogu sve aplikacije da se prebace na SD karticu?! Na CM-u sam mogao bukvalno sve da prebacim!
  Koliko ja znam MIUI koristi nativnu Google-ovu podrsku za app2sd koja omogucuje samo aplikacijama koje su pisane tako da mogu da se prebace. CM je implementirao svoj vid prebacivanja koji prebacuje sve.

  btw. To je jedan od razloga sto svi hvale CM (opcije, opcije, opcije)
  css adaptation by ::eboye::
  ...