• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Pozdrav drustvo, nov sam u svetu Androida i pre neki dan sam uzeo xperiu ST15i. E sad, zanima me koji mi task killer preporucujete jer vidim da Advanced Task killer nesto pljuju po forumima!??? Zanima me takodje kako da izbrisem te iste aplikacije koje sistem sam pokrece jer mi pola od njih ne treba tipa pop up games, facebook, itd......nisam od ljudi koji bi da budze telefon, zelim da ga rasteretim i uzivam u njemu???? Unapred Hvala ps ( ne znam ni da root ujem telefon )
    in Sony Ericsson Xperia mini by (180 points)

    1 Answer

    +1 vote
    Ne preporucujem ti task killer jer Android sam gasi aplikacije i prazni memoriju kada je potrebno. Licno, nikada nisam koristio neki task killer.

    Te aplikacije mozes da izbrises tek nakon sto rutujes telefon, ceo detaljan proces za svoj telefon imas ovde: http://www.srbodroid.com/development/uputstva/otkljucavanje-bootloadera-i-rutovanje-sony-ericsson-xperia-mini/

    P.S. Uzivaces u telefonu tek kad mu odradis sve ovo na ovom linku.
    by (4.8k points)
    0
    E hvala Coby puno, nasao sam i pre to na sajtu za root ali se nekako plasim da to uradim da izvines da nesto ne zas....... em ali probacu pa sta bude
    0
    Ako pratis detaljno uputstvo sve ce biti ok. Mozes samo da izgubis garanciju.
    0
    Uh pa ne znam da li mi je pametno da Izgubim 2 godine garanciju, dug je to period a jel moze nekako kasnije da se da kazem UN ROOT uje? Imam i jos jedno verovatno glupo pitanje al kad ne znam sta cu.... Kako da namestim da mi ne instalira App na memoriju telefona vec na SD? Izvini jos jednom sto te davim sa ovim glupostima.
    0
    Bolje nemoj da se zezas onda sa garancijom, ima vremena, nemas jos uvek potrebe da razmisljas o tome. Potrazi u podesavanjima Applications pa onda mora biti da promenis memoriju skladistenja na internu memoriju ili SD karticu. Ukoliko nema, onda moras svaku aplikaciju posebno da prebacis na SD, tako sto odes u Manage Applications, pa onda kliknes na aplikaciju i Move to SD Card.

    Ne davis, ovo je deo sajta za pitanja i odgovore!
    0
    Nema u App podesavanja tako da cu morati rucno iz Manage App, ali je problem to sto nece za sve da mi dopusti da premestim na SD, juce sam skinuo neku igricu i nema Move to SD, no ne bitno, u svakom slucaju ti hvala puno
    0
    E Coby jos jedno pitanjce, juce sam selektovao neku reklamu koja mi je iskocila dok sam igrao igricu i kad sam je selektovao rekao mi je SAVED TO CLIPBORD, i ja sad nemam pojma gde je to sacuvano, da li znas mozda gde se cuvaju ti fajlovi da obrisem to? Hvala ti unapred.
    0
    To je sacuvano privremeno, nestalo je cim si restartovao fon, tako da nemas brige!
    0
    E jesi kralj nema sta
    0
    E, znam da sam dosadan ali moram ovo da te pitam:

    Kako da namestim da mi telefon koristi Internet od kompjutera kad ga prikacim na usb? Kod htc a pita kakvu konekciju zelis, ali na SE samo ocu li karticu ili telefon da vidim.
    0

    E, znam da sam dosadan ali moram ovo da te pitam:

    Kako da namestim da mi telefon koristi Internet od kompjutera kad ga prikacim na usb? Kod htc a pita kakvu konekciju zelis, ali na SE samo ocu li karticu ili telefon da vidim.

    css adaptation by ::eboye::
    ...