• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote

    Primjetio sam da slanje i primanje MMS ne  radi sve dok ne selektujem :use  packet data ili na srpskom ; koristi paketne podatke .

    Elem malo mi je glupo (skupo) da mi stoji to non stop upaljeno jer vidim da stalno prima i šalje neke podateke a sa druge strane upali pa pošalji pa ugasi , još gluplje .

    Ima li riješenja ?

    Il opet da se pozabavim sam sa tim problemom ?

    U se i u svoj samsung ...

    in Samsung Galaxy S2 by (380 points)

    2 Answers

    +2 votes
    Zasto sam da se pozabavis, zar nismo uvek bili tu da pomognemo? I da nas troje sa Srbodroida ne stignemo ili ne znamo, tu su ostali registrovani clanovi koji ce pomoci ukoliko znaju resenje problema.

    Imam problem sa MMS-om od kada sam prvi put instalirao CyanogenMod, ne mogu da ga resim na nacin koji tebi prolazi. Nemoj da ti bude problem da ukljucis packet data, uzivaj dok mozes da saljes MMS, ja sam totalni invalid. Mozda jos uvek ne postoji resenja za to, guglaj s vremena na vreme taj problem, mozda neko izbaci resenje.

    P.S. Probaj neki drugi rom.
    by (4.8k points)
    +2 votes
    Pa, da bi MMS radio, mora ti biti uključen Data transfer, pošto MMS nije SMS nego neki vid email-a. Problem je što kad uključiš Data, ostale aplikacije koje traže Data protok krenu da se sinhronizuju. Ja imam 500mb paket i više mi je nego dovoljan, ali kod kuće imam WiFi, tako da 99% sinhronizacije vršim van 3Ga, a samo kad nisam kod kuće koristim 3G. Tako da mesečno trošim 200-300mb sa sve surfovanjem, sinhronizacijom i po kojim YT klipom.

    Android telefoni su praktično neupotrebljivi bez internet konekcije. Featured telefoni koji su se nekad nazvali smart nisu bili tako gladni interneta, pa su ljudi navikli na male potrošnje.

    P.S. Ni meni ne radi MMS na Desire HD ... mislim da sam na MIUI ROMu uspeo jednom da primim MMS ... ali pošto MMS nisam koristio ni na starim Nokiama, ne osetim neki veliki hendikep. email da mi ne radi ... e to bi već bio problem
    by (49.5k points)
    0
    U pravu si ti al bi više volio da ja njega kontrolišem u potpunosti .
    0
    Koristim RevolutioN ROM na HTC Desire, Android 2.3.3 sa Sense 2.1+3.0 i nemam nikakvih problema sa slanjem i primanjem MMS-ova iako mi je Mobile data isključeno. Samo mi je u podešavanju MMS-a štiklirano Auto retrieve.
    0
    Znam da kod HTCa ne treba da stoji selektivno već izgleda da je to slučaj samo kod Samsung Galaxy S2
    css adaptation by ::eboye::
    ...