• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  25.2k users

  +2 votes
  Promenio sam boot animaciju na telefonu izvadio sam mu bateriju i opet je stavio i od tada sistem nece da se podigne vec se samo vrti boot animacija... Inace rec je o Samsung Galaxy 5 :\
  in Opšta pitanja by (4.3k points)

  1 Answer

  +1 vote
  Upao si u tzv. boot loop

  Ako ti je rutovan telefon, udji u recovery i uradi clear data, clear cache i clear dalvik. Ako nemas rutovan, udji u bootloader (ne znam za Samsung koja je kombinacija tastera u pitanju) i uradio restory factory defaults.

  Ovim postupkom brises sve instalirane aplikacije (koje nisu sistemske) i sva podesavanja, sadrzaj SD kartice nece biti diran.
  by (49.5k points)
  0
  Stvarno ne znam da li mi je rootovan telefon posto ne znam da li sam pre nego sto je usao u boot loop isao na unroot... Uspeo sam da udjem u download mod (downloading) ali od toga dalje ni da makne... Barem kazi kombinaciju tastera ako je telefon rootovan mnogo bi mi pomoglo
  0
  Hmm, pa ako si menjao boot animaciju morao si imati root

  No, koliko vidim nema Galaxy 5 nista drugo sem Download moda. Jedino onda da udjes u download mode i odatle preko Odina flash-ujes neki drugi ROM. Evo nasao sam ovde mozda korisne informacije:

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=781149
  0
  Usao sam u taj download mod ali samo stoji onaj zuti trougao sa crnim androidom unutra... Zar ne bi trebalo da mi se nesto pojavi?? Gde ima taj odin da se skine??
  0

  Na linku koji sam ti dao imas i Odin

  css adaptation by ::eboye::
  ...