• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2,127 pitanja

  2,268 odgovora

  3,283 komentara

  2,721 korisnika

  Pomoc na galaxy 5 se ne podize sistem vec se samo vrti boot animacija

  +2 glasa/ova
  Promenio sam boot animaciju na telefonu izvadio sam mu bateriju i opet je stavio i od tada sistem nece da se podigne vec se samo vrti boot animacija... Inace rec je o Samsung Galaxy 5 :\
  pitano Mar 7, 2012 u Opšta pitanja od David (4,340 poena)

  1 odgovor

  +1 glas
  Upao si u tzv. boot loop

  Ako ti je rutovan telefon, udji u recovery i uradi clear data, clear cache i clear dalvik. Ako nemas rutovan, udji u bootloader (ne znam za Samsung koja je kombinacija tastera u pitanju) i uradio restory factory defaults.

  Ovim postupkom brises sve instalirane aplikacije (koje nisu sistemske) i sva podesavanja, sadrzaj SD kartice nece biti diran.
  odgovoreno Mar 8, 2012 od eboye (49,490 poena)
  Stvarno ne znam da li mi je rootovan telefon posto ne znam da li sam pre nego sto je usao u boot loop isao na unroot... Uspeo sam da udjem u download mod (downloading) ali od toga dalje ni da makne... Barem kazi kombinaciju tastera ako je telefon rootovan mnogo bi mi pomoglo
  Hmm, pa ako si menjao boot animaciju morao si imati root

  No, koliko vidim nema Galaxy 5 nista drugo sem Download moda. Jedino onda da udjes u download mode i odatle preko Odina flash-ujes neki drugi ROM. Evo nasao sam ovde mozda korisne informacije:

  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=781149
  Usao sam u taj download mod ali samo stoji onaj zuti trougao sa crnim androidom unutra... Zar ne bi trebalo da mi se nesto pojavi?? Gde ima taj odin da se skine??

  Na linku koji sam ti dao imas i Odin

  css adaptation by ::eboye::
  ...