• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +2 votes
    Promenio sam boot animaciju na telefonu izvadio sam mu bateriju i opet je stavio i od tada sistem nece da se podigne vec se samo vrti boot animacija... Inace rec je o Samsung Galaxy 5 :\
    in Opšta pitanja by (4.3k points)

    1 Answer

    +1 vote
    Upao si u tzv. boot loop

    Ako ti je rutovan telefon, udji u recovery i uradi clear data, clear cache i clear dalvik. Ako nemas rutovan, udji u bootloader (ne znam za Samsung koja je kombinacija tastera u pitanju) i uradio restory factory defaults.

    Ovim postupkom brises sve instalirane aplikacije (koje nisu sistemske) i sva podesavanja, sadrzaj SD kartice nece biti diran.
    by (49.5k points)
    0
    Stvarno ne znam da li mi je rootovan telefon posto ne znam da li sam pre nego sto je usao u boot loop isao na unroot... Uspeo sam da udjem u download mod (downloading) ali od toga dalje ni da makne... Barem kazi kombinaciju tastera ako je telefon rootovan mnogo bi mi pomoglo
    0
    Hmm, pa ako si menjao boot animaciju morao si imati root

    No, koliko vidim nema Galaxy 5 nista drugo sem Download moda. Jedino onda da udjes u download mode i odatle preko Odina flash-ujes neki drugi ROM. Evo nasao sam ovde mozda korisne informacije:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=781149
    0
    Usao sam u taj download mod ali samo stoji onaj zuti trougao sa crnim androidom unutra... Zar ne bi trebalo da mi se nesto pojavi?? Gde ima taj odin da se skine??
    0

    Na linku koji sam ti dao imas i Odin

    css adaptation by ::eboye::
    ...