• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Kako da postavim moju sliku u kvadraticu pored kojeg stoji "Me" u porukama, tj konverzaciji. svima sa kojima se dopisujem sam postavio sliku al samo moje nema probao sam 2 - 3 ponudjena resenja i nijedno mi nije uspelo. koristim huawei u8500 sa stock froyom 2.2.2
    in Huawei u8100 i U8220 i U8230 i U8500 by (7.2k points)

    1 Answer

    0 votes
    obicno uspeva da u imenik dodas sam sebe (postavis sliku i broj)

    broj probaj za svaki slucaj u oba formata ( 060.... i +38160...)
    by (1.7k points)
    0
    to brate ne radi, vec sam sebe par puta dodavao ali nikako da prihvati sliku u porukama. zatim sam ubacio i novi kontakt pod imenom "Me", ali kad sam tom kontaktu trebao da postavim sliku u imeniku odjednom dodje do sistemske greske i fon zakoci, prodje par sekundi pa se vrati na normalu. znaci Me iz poruka se ne podudara sa Me u kontaktima, ali samo kad kontaktu me hocu sliku da postavim.

    medjutim negde sam procitao da bih uspeo ovo sa slikom treba da postavim broj koji koristim kao moj licni br. znaci da telefon vezuje moju sim karticu za moj telefon i google account.. to ima u setings/about phone/status. e tu u statusu postoji my number, a meni ispod toga pise unknown. e ako znas kako da se umesto unknown pojavi moj br bice dobro. tad ce moci da postavi sliku u porukama. znaci postoji le neka opcija kako da editujem ili da postavim moj br u statusu gde stoji unknown?
    0

    pa nisi naveo sta si pokusao pa sam probao sa najlaksom metodom.... 

    probaj ovo

    u tom tekstu ti ipak preporucujem drugu metodu (onu da koristis neki stari dumb telefon, oni imaju mogucnost da uneses svoj broj koji ostane zapamcen na sim kartici) ili pokusaj sa ponudjenom aplikacijom

    0
    brate, hvala na ovoj stranici, ali meni se ova aplikacija nece instalirati, izbacuje gresku u kojoj kaze incompitan\bl with other app couse of sharing same user id? znas li mozda zasto, i koja je to druga app koja mu neda da se instalira. bas mi je bezveze ovo sto ne mogu sliku da namestim pa to ti je.

    inace, znas li gde mogu da nadjem neki dobar custom ROM za u8500?

    hocu da ga flesujem, i sta mislis, da li bi tim flesovanjem dobio na brzini u radu, sad sa ovim stock Romom dosta ume da mi zakoci, ram memoriju nikako da mu spustim na neki nivo da mu omogucim normalan nesmetan rad. imam neke aplikacije za to, ali slabo pomazu.
    0
    pa bas zbog te mogucnosti da aplikacija nece raditi sam ti preporucio drugu metodu sa glupim telefonom (direktno ces upisati svoj broj u sim  i kad vratis u android u about phone ces imati svoj broj umesto unknown)

     

    sto se tice roma, ne znam tacno, google i xda su dobra mesta za pocetak. Kad nadjes neki dobar preporucujem da dobro citas komentare korisnika koji su instalirali taj rom i tek onda da se upustis u ubacivanje...
    css adaptation by ::eboye::
    ...