• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Postovani, skoro sam apdejtovao na ICS, od tada telefon mi radi na 40-80 memorije.
    Podesio sam auto kill,regular kill na task menadzeru, ne vredi. Telefon izuzetno sporo radi jer je preopterecen. Koje je resenje problema ?

    Kako podestiti da bilo koja instalacija i fajl budu instalirani/prebaceni direktno na memorijsku karticu? Hvala
    in Sony Ericsson Xperia arc i arc S by (180 points)

    1 Answer

    0 votes
    Imam takodje Arc S, cackao sam ali nisam nasao da se to automatski radi... ja to radim s vremena na vreme ili kad se setim pa i odmah odem u aplikacije, i "rucno" prebacim.

    Sto se tice memorije ICS-u treba vise ram memorije u odnosu na GB tako da je normalno imati manje u odnosu na pre. Koliko vidim ti kazes da imas slobodno od 40 do 80mb sto je bas malo. Moj ti je savet da obrises neke aplikacije koje ne koristis, i vidzete takodje, posto vidzeti pogotovu i ako stoje na jednom od onih 5 ekrana oni trose ram a ako se ne koriste to je uzalud potrosen ram.

    Ja kada sam pre nekih mesec dana instalirao ICS nisam vratio sve aplikacije nego one koje mi trebaju koristim samo jedan vidzet za vreme, takodje nema onih vidzeta za slike i video posto njih nisam koristio. Na pocetku kad te je pitao ono da li zelis McAfe ili ant+ ne znam sta jos nisam ni to "rekao da mi treba" tako da je ICS zadovoljavajuce brzine, malo sporiji od GB ali po meni to je normalno.
    by (2.0k points)
    0
    Obrisao sam skoro sve vidzete i stoji mi na 65mb, jos uvek je jako spor i to me izludjuje.
    Da li znas kado da vratim telefon na GB ?
    0
    Na zalost oficijalnim putem nikako... Mozes da odradis rut, sve sto treba i da vratis oficijalni rom ili pak neki drugi...

     

    Ako si sve pobrisao i ostalo i task kiler odradio posao bezuspesno pokusaj da odradis factory reset i onda repair softver trebalo bi tako da bude ok. I ja sam imao problema sa ICSom ali posle ovog gore navedenog sve je bilo ok.
    css adaptation by ::eboye::
    ...