• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Kupio sam ovaj telefon pre par dana u Vip-u, i telefon radi sasvim ok , ali danas sam probao da se nakacim na wifi(do sada radilo sasvim fino), i onda mi se pojavio LG logon screen, i vratio se na pocetni ekran...(kao da se resetovao ili sta god)... primetio sam da se ram memorija ispraznila dosta posle toga....

    Ja sam nov u svetu Androida, a ortaci su mi preporucili da postavim pitanje ovde pre nego sto ga nosim u vip ...

    Sta bi moglo da bude to, i da li to znaci da sa telefonom nesto nije u redu (sofverom) itd...

    Unapred Hvala...!
    in Opšta pitanja by (130 points)
    0
    ako ti se desilo samo jednom i posle si uspeo bez problema onda je sve ok...

    andorid ti vrlo slican racunarima,sto znaci da se ponekad moze desiti preopterecenje.    Moguce je da kad si se konektovao na wifi da se istovremeno pokrenulo mnogo aplikacija za sinhronizaciju (facebook,gmail,calendar,picasa,G-play,prognoza) ,popunio se ram i zaglupeo...ako je ucestalo onda imas problem koji se resava u servisu...

    1 Answer

    0 votes
    Probaj da udjes u:

    settings >  wireless and network i da dugim pritiskom na mrezu kad ti iskoci popup uradis forget network. Na ovaj nacin ces ponistiti sifru vezanu za tu mrezu. Moguce da se mreza isto zove kao i predhodna na koju si se kacio, ali da je sifra druga.

    Ako to ne upali, i telefon se i dalje restartuje prilikom konektovanja, verovatno postoji neki bag u samom drajveru za WiFi koji preoptereti RAM ili CPU i zbog toga se telefon restartuje.

    Ja bih pre nosenja u VIP prvo resetovao telefon na fabricka podesavanja, jer ce to oni prvo uraditi. Ovim gubis sva podesavanja telefona i instalirane aplikacije (ostaju podaci sa SD kartice). Ako i posle toga budes imao problema sa kacenjem na mrezu, nosi u VIP ... Licno ne volim da nosim stvari na garanciju, sem kad bas moram, posto me nervira onih 45 dana zakonskog "cekanja" Mada ako je proslo tek par dana, trebalo bi da ti po zakonu daju drugi, jer mislim da su 7 ili 8 dana nakon kupovine duzni da zamene uredjaj bez pitanja ;)
    by (49.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...