• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    u zadnja dva dana, ekran se na mom huaweiu u8500 non stop pali i gasi kad mi je telefon zakljucan. znaci zakljucam ga, i nakon 5 sec upali se ekran na kome je lock screen, sacekam ga malo, a on sam ugasi ekran nakon par sec. pa onda opet. ja ga otkljucam, i malo po njemu prozujim, zakljucam ga, a on se onda normalno ponasa, bar neko vreme. pa onda opet krene iz pocetka (izgleda mi telefon neda mira, trazi da ga non stop drzim u rukama i cackam po njemu, eh taj mali zeleni, doci ce mi glave)

    koristim custom rom. brunoblack CM 7.2 (cyanogen baza)
    in Huawei u8100 i U8220 i U8230 i U8500 by (7.2k points)
    recategorized by

    1 Answer

    0 votes
    CM 7.2 ako se ne varam jos uvek nije final ... tako da verovatno ima bagova poput ovoga. Pogledaj na Cyanogen forumu da li se neko zali na taj problem i kako je resio.

    A generalno, ako se to desava, verovatno telefon ne ulazi u tzv. deep sleep zbog neke aplikacije koja radi u pozadini. Probaj da zamrzavas jednu po jednu aplikaciju preko Titanium Bakcup-a da vidis koja mozda pravi problem. Dodatno probaj u Cyanogen settings pod lockscreen options da vidis da li je mozda ukljuceno nesto sto ne treba
    by (49.5k points)
    0

    hvala, pogledacu tako pa cu mozda naci nesto sto to radi u pozadini.

    nego mozes li da pogledas thread pod nazivom "

    scripta v6 super charger"

    pa da mi javis dal mogu ja tu skriptu na moj huawei sa miui 2.3.7 romom da instaliram. launcher mi se non stop pali gasi, uzasno me nervira da ga uvek cekam kad upalim ekran, tj kad prekinem stand by mod.

    0
    E, pa nisam siguran za Super Charger skriptu. Ne mogu da ti kazem da ili ne, nemam iskustva sa tom skriptom. Koliko ja znam ona ide za sve AOSP i AOKP ROMove. Meni je po default-u stavljena u IceColSandwich i mogu da ti kazem da se telefon dosta brzo puni.

    Probaj da uradis NAND backup, flashujes skriptu ili sta vec, pa ako baguje uradis restore ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...