• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Poštovani,

    veoma mi se dopada telefon   Samsung Galaxi Note, koji se prodaje sa  Android OS, v2.3.4 (Gingerbread). Kako se najavljuje na jesen izlazask ovog telefona u verziji II (po preliminarnom izledu više mi se sviđa ovaj sadašnji).

    Mene zanima da li se sadašnji Samsung Galaxi Note može preinstalirati na neki od novijih OS, jer planiram da ga nabavim kad izađe novi telefon, ili neposredno pre, jer se nadam da će mu cena verovatno malo tada biti niža.

    Unapred hvala.

    A. Ignjatijević
    in Samsung Galaxy Note by (130 points)

    2 Answers

    0 votes

    Zdravo,

    Ako mislis na to da li se na Galaxy Note moze instalirati najnoviji android, da moze. Ja mislim da je vec izasao ICS za njega (ispravite me ako gresim) ali i da nije mozes nabaciti neki custom rom na njega. wink

     

    by (4.3k points)
    0 votes

    voleo bih da mi kazes gde si kupio galxy note, i kakvo ti je misljenje za sada o njemu posto nameravam da ga kupim, u skorije vreme ovaj prvi model n 7000 .. 

    by (180 points)
    0
    Aleksa, Samsung Galaxy Note N7000 16GB nabavio sam u prodavnici TOP ZONA, Balkansak 35 Beograd, 011/26.28.806 i mislim da je koštao oko 400 evra, mada je sada malo poskupeo, bar mi se tako čini.

    Veoma sam zadovoljan, preinstalirao sam ga na Android ice cream sandwich, instalirao programe koji su mi korisni, one koji nisu, samo su isprobani i izbrosani.

    Ja ga koristim i za video nadzor stana, i za vođenje beleški na sastancima, mada mu je tu jedino mana malaolovka za moju šaku, ali snalazim se nekako. mada planiram nabavku neke koja bi bila normalne veličine.

    Ja sam do sada koristio uglavnom klasične telefone, a ovaj je bio pravo otkrovenje. Sad planiram da pazarim samsing Galaxy Duos S7562, tako da ću biti kompletno na Androidu. U starom telefonu sam imao oko 700 kontakata, i stalno sam bio u strahu da se nešto ne pokvari i sve ode u ..., a sada sve kontakte poredu telefonu držim i na gmail nalogu.

    Malo je većih dimenzija, ali i na to se navikne. Ako ti veličina ne smeta sve ostalo jesuper, pogotovo ekran, i veličina i rezolucija.

    Pozdrav
    0
    najvise ga cenim zbog toga njegovg izgleda linije dobro- i tih osbinica,koje ga cine primamljivim, pa njemu bas cena stoji nekako ne pada, ja sam bio skoro u nekoj radnji i pitam posto je kaze mi gospodin vlasnik 420e ja se vratim sutradan u nameri da ga kupim on mi kaze 430e, ja ga pitam zar mi niste rekli juce 420,na sta je on negirao..naravno odustao sam iz nekog svog inata jel mi je delovalo jako glupo mislim da je hteo eto da zaradi 10 evra vise.. pa sam odustao nasao sam ovde na netu za 400 e covek mi daje garanciju, i  mogucnost u  isporuci da proverim paket i sve ostalo na proveru ... pa nameravam da uzmem obzirom da ne poznajem ljudi koji su ga koristili postavih vama pitanje   da cujem iz ugla korisnika  kakav je telefoncic

     pozdrav sve najlepse .
    css adaptation by ::eboye::
    ...