• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Caoss Treba mi android telefon do 200€ ali nov i planiram da ga kupim u nekoj od radnji u Leskovcu. Najvise volim da igram igrice na njemu i to mi je najbitnije Sta predlazete?
    in Preporuke telefona i tableta by (4.3k points)

    1 Answer

    0 votes
    Mislim da je jedino normalno sto mozes da uzmes ispod 200e, a da mozes da pokrenes solidnu igru onaj Huawei g300. Jedino sto ima malo stariji graficki cip Adreno200(ima moj HD2 koji je izasao u novembru 2009) mada 1ghz je ok. Posto ima moj ortak taj telefon, probali smo juce neke igre, vecina radi, ali npr. FIFA12 laguje dosta(verovatno chainfire resava stvar), Real racing 2 recimo radi savrseno tako da nema brige. Dobices, mislim i update na ICS jer sam na nekom sajtu video da je u kini izasao vec. Launcher mu je malo zaboden(stock), ali bilo sta drugo da instaliras, radice dobro. Takodje je i kvalitetno izradjen(nema krckanja). Kamera mu je solidna, ako ti je to uopste bitno. Ekran, 4", 480x800, i to je dobro.

    Nisam samo siguran za cenu, mozda je i iznad 200e, ali mozes valjda i da dodas malo(15-20).

    Ako neces to, onda ne znam sta da ti kazem, dodaj jos 100e.
    by (6.4k points)
    0
    Proveri jos da li postoji i jos neki takav model(slicnih karakteristika) da ne bude posle da sam te zeznuo.
    0
    A sta mislite o modelu huawei y200??
    0
    Tatto I da sam hteo takav model ne bih mogao da ga nadjem sem u Vipu ili u Telenoru a vec imam ugovor Odlucio sam se za Sony Ericsson Xperia Mini Pro Cekam da stigne crni model (imao je samo beli) i da odmah krenem da ga mucim. Za 145e ne moze bolje ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...