• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Imam telenorov S2 i do sada,nikad mi nije dao da update uradim preko moba,odnosno Kies,.odem u servis,.i oni urade,,sad imam 4.03 i na primer nemogu opet da ga podignem na 4.04,nema update,a inace se vrti po netu,..gde gledam da bih video dal je moguce ili ne uraditi to,..verzija softvera,koja? Dal je moguce da moram uvek u servis kad mi treba update?
    in Samsung Galaxy S2 by (170 points)
    edited by

    1 Answer

    0 votes
    Koliko znam, trebalo bi da dobijes obavestenje da imas OTA update, pa da ga skines i da se sam insatalira.... hmmm. A jesi probao sam da proveris dal ima update preko opcije "check updates"?
    by (7.2k points)
    0
    Fora i jeste u tome,sto odem cesto ,posebno kad sma na wifi na check updates,i nikad nista,..a kad se nakacim na komp,kies,nema update,..i tako od 2.34 pa 2.36 do 4.03 ?Zato me i zanima,koja treba da mi je verzija,pa da mi legalno izbaci update?
    0
    Pa bas me cudi, jer verujem da ti telefon nije root-ovan, ako jeste i ako si instalirao custom rom onda i ne moze da imas OTA update, ali ako ti je softver legalan, onda mi je cudno. ako si siguran da je update stigo na srpsko trziste onda sacekaj jos malo. mozda i tebi stigne. ako ne, onda ili uradi custom rom sa 4.0.4 ili opet u neki servis
    0
    Pa kazem,nije rutovan,legalan zbog telenorove garancije,zato me i zanima sta se cita iz verzije softvera,kernel bla bla,jer nijednom do sad mi nije ubacio update,sve mi rade u servisu,pa me zanima,sta mi stave,za koji region,gde to da ocitam,..
    0
    nadam se da ce se neko drugi javiti pa ti detaljnije objasniti, ja neznam, sry.
    0
    Pa 99% je da se gleda build.prop koji se prikazuje u about phone ... trebalo bi da gleda verziju ROMa. E sad, ne znam da li ti je telefon brendiran od strane telenora, tacnije da li je stigao sa nekim Telenor aplikacijama, ako jeste, onda je do Telenora kad pusta OTA apdejt, ako nije, ako je WWE (World Wide edition) onda je do Samsunga.

    A jesi nosio u ovlasceni Telenor servis ili u neki random? Random servis je moguce da ti je flash-ovao verziju koja je rutovana ili koja nije official ...
    0

    ma da,.u ovlascen servis,ipak je dve dine garancije je u pitanju,mada,ni nemam neku potrebu za rutovanjem,zavrsava mi sve.

    css adaptation by ::eboye::
    ...