• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam rootovan huawei u8500, redowno menjam romove, i u tom procesu sam naisao i na jednu stock verziju koja je vec bila u obliku nand backupa, samo sam je restorovao, i to je to. lepo i stabilno radi, u pitanju je 2.2.2. medjutim, ne rade mu market i e-mail client.

    sto se tice mail-a, nekako cu da resim, valjda ce neka druga verzija clienta da proradi, videcemo. navodno mi prijavljuje gresku kako yahoo ne podrzava nesto, bla bla. ma neka glupost je u pitanju. ali zato market prijavljuje gresku 101 pri downloadu. smem li ja da instaliram neki gapps.zip, a da ne ostetim rom. tj da se ne izbaguje jos vise. jer ipak nije custom radjen?

    hvala unapred
    in Opšta pitanja by (7.2k points)

    1 Answer

    +1 vote
    Za email probaj K-9 mail, a za play store, probaj npr. da obries data i cache u "Google Services Framework", pa reboot.
    by (6.4k points)
    0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1688159 Probaj ovo, google framework je bio za moj telefon.. I naravno, ako ovo ne radi, probaj sa framework-om, nista te ne kosta. Nadji ga u manage apps.
    0
    Hvala za k-9, odlicno radi a za framevorks sam odradio po tvom savetu, i u pocetku mi se market jos vise izbagovao, nikko nije hteo ni sa serverom da se poveze. Medjutim par sati kasnije, je uspeo da se progura, apdejtovao se na verziju 3.8.17 i odlicno radi. Hvala brate
    css adaptation by ::eboye::
    ...