• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    HTC sam rutovao, skinuo novi rom i instalirao ali nece da se upali. Sve mi je normalno instaliralo ali sad nece da se pokrene, upali se pise HTC i odma se restatruje i tako u nedogled. Pre toga sam sam instalirao par romova sto sam skinuo i sve je normalno radilo. Original rom, tj. beckup, nemam. Sad instaliram drugi rom i dalje nece da se pokrene, upali se beli ekran pise HTC i odma se restartuje. Pokusao sam cetri roma: HyperNonSense-v3.5, MikroSense, CM10 i DarkForest Sensation XE ICS, i ni na jedan nece da pokrene rom, tj, da se upali.

    in Custom ROMovi by (400 points)

    1 Answer

    0 votes
    Svi navedeni ROMovi su ICS. Treba da uradis upgrade firmware-a (na 3.32 ili 3.33 verziju) pre no sto instaliras ICS ROM na Sensation - jesi li? Te ROMove koje si ranije koristio, oni su Gingerbread?
    by (13.5k points)
    0
    Bas ti se dopada sensation znaci. Dobra je igracka, al meni se kao telefon pokazao nepouzdanim - previse prekinutih ili neuspostavljenih poziva za moj ukus. Mozda je t-mobile usa verzija koriscena u rusiji prosto bila nekompatibilna, al svaki sam RADIO probao i ista stvar. Ortaku se restartuje sam od sebe previse cesto, isto t-mobile usa. Moj sensation sad ceka prodaju, ili da mi dete nauci slova pa da pocne da uci osnove flashovanja... lep, al cudljiv telefon.

    Vidi odma sta kupujes, ako uzimas nov, procitaj mu HBOOT znaces moze li lako root i s-off (1.17) ili mora ono prckanje sa zicom zvano juopunutbear (1.2x)...

    Ako je HBOOT 1.23 gotovo je sigurno da je telefon servisiran, tj da mu je zamenjena maticna.

    Noviji dolaze sa HBOOT 1.27 i 1.28

    I da, nije taj konkretno ROM kriv nista, na kom je prestao da radi. umori se hardver.

    I nisam nikad imao 3310, kad je bio aktuelan ja sam bio siroma'. Cale ga nosio dugo, dok je drzala baterija. Verujem da je kvalitetan, Nokia retko gresi u tom domenu.
    0
    Znam dve osobe koje imaju ozbiljnih problema sa Sensation telefonom, cest restart i sl. nakon oficijelnog apdejta na ICS
    0
    Oficijelni ICS nisam probao, prosto vise verujem nezavisnim developerima nego htc-u. Meni nije imao restarte, ali da je problematican bio, jeste, i to je velikim delom presudilo u dvoboju HOX-SGS3.

    Dobru foru ima htc. Nafata te na kuciste koje ima i look i feel. Unutra, kom opanci..
    0
    Ja sam skolu naucio sa HTC Hero telefonom, koji nije dobio Froyo nikada. Tada sam presao na Custom ROM-ove i ne vracam se vise Tako da sa softverske strane skoro da vise i ne gledam kakav je telefon, bitan je hardver. ;)
    0

    ja sam na htc sensation naucio skoro sve zato sam ga ponovo i uzeo, s ovim starim nisam imao nikakvih problema. a ovaj novi sam vec root, jos je imamo 2.3.3 GB, instalirao DarkForest Sensation XE ICS, PG58IMG.zip sam isto insatlairao. Za sada radi super, ne gasi se, nema bagova.

    Hvala Vam na sve, valjda ovaj nece da se pokvari...

     

    Pozdrav.

    css adaptation by ::eboye::
    ...