• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Nisam siguran dal je ovo uopce brick ali..., naime htio sam uredjaj da updatujem na 2.3.6 verziju pomocu ovog tutorijala i nesto je krenulo po zlu ili me neki djavo natjero da islkucim nakon 5 minuta cekanja odin i izvadim bateriju iz moba...sad kada ga ocu upalit pokazuje mi neku sliku kako ono prikazan racunar pa tackice pa usklicnik u trokutu pa mobitel, e sta je to i ima li ikakvog spasa ?? uredjaj je samsung galaxy mini...
    in Opšta pitanja by (120 points)

    1 Answer

    0 votes

    AKo telefon daje znake zivota, nije brikovan.

    Kako da popravite "cigliran" telefon, vise o tome na tekstu.

    http://www.srbodroid.com/development/uputstva/kako-da-popravite-cigliran-telefon/

     

    Posto si koristio Odin i prekinuo ga jer je proces dugo trajao i imas uzvicnik u trouglu, onda ROM nije dobro fleshovan. Pokusaj da ponovis postupak.

    by (11.4k points)
    0
    Malo sam prckao i napravio jos gore, mob i dalje daje znakove zivota, ali nisu nikakvi...kad ga upalim pojavi se crn ekran (znaci nije ugasen nego svjetli crno xd) i nista vise kada ocu u download mode (vol down + power + meni) ne reaguje, na (vod down/up + power) i (power  + meni) desava se isto kao i sam power... crn ekran.. imali ikakve sanse za popravku ili da iscolam milione u servisu ??
    0

    Mozda mozes koristiti fastboot komande koje bi trebalo da kucas iz terminala ili jos bolje adb komande. Vrlo je nezgodno da ti sada dam ikakav savet, kada uopste ne znam kakav pristup na telefonu imas, a koji bi trebalo proveriti na samom uredjaju.

    Ja nemam Samsung telefon, ne znam sta se radi bas u tim slucajevima. Sigurno postoji resenje ili preko Odina ili da preko terminala kucas neke komande. Mozda neko ko ima vise iskustva sa Samsungom se javi.

    Ako nisi dovoljno tehnicki potkovan, pitaj nekog prijatelja koji jeste da ti pomogne.

    0
    Pogledaj ovde da li ima i kakvog resenja:

     

    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1311
    css adaptation by ::eboye::
    ...