• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  16.8k users

  0 votes
  Sinoc sam prvi put povezao soni-erikson xpiria neo na lap-top. Sam je sve odradio,povezao se,ucitao neke drajvere i onda mi je program ponudio da sredim telefon...da se prenesu kontakti,srede fajlovi,da se softver apdejtuje...i sve je islo kako treba,da bi mi u jednom trenutku,na 70 % apdejtovanja nestala baterija,samo se ugasio. I od tada ne mogu da ga upalim. Napunio sam bateriju kod druga na telefonu i vratio u svoj,ali opet nista. samo zavibrira kada stisnem dugme za paljenje i to je to.

  Hvala
  in Sony Ericsson Xperia arc i arc S by (120 points)
  edited by

  1 Answer

  0 votes
  Hmm, cudno da se telefon nije punio dok je bio povezan na racunar.

  Jel mozes da udjes u fastboot?  Ako mozes, verovatno ce moci preko Flashtool programa da se flash-uje sistem.

  Tacnije, mozda ti telefon i ulazi u fastboot ako kazes da zavibrira ... da li ti sija lampica plavo kad je spojen na komp? Jel ga komp prepoznaje uopste?
  by (49.5k points)
  0
  imam problem telefon udje u fastboot ali kad krene flesovanje izbaci gresku na 29% i vise ne mogu da ga upalim,prijavi se na komp ali na ekranu stoji zuti trougao...sta da radim?unapred hvala
  0
  Hmm,

  ja sam slično iskustvo imao sa HTC HD2 telefonom gde je zapravo otišla interna (NAND) memorija. Neću da baksuziram, ali 99% sam siguran da je to.
  0
  sija zelena lampica i prijavi se na flashtool programu i kao odradi flesovanje ali samo izadje na ekranu sony i to je to ,dalje ne mrda uopste
  0
  jel se menja ta nand memorija?
  0
  Pa mozda i moze, ali mislim da je za svaki uredjaj drugacija, tako da sigurno kosta bas dosta
  css adaptation by ::eboye::
  ...