• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Pre dve nedelje sam kupio Sony Xperia S i zadovoljan sam performansama. Cak sam ga rootovao da bi dobio jos vise mogucnosti ali mi se sad javlja jedan mali problem. U mracnim prostorijama ili kada je crna pozadina se jasno uocavaju 5 zaglavljenih piksela (4 jedan do drugog i jedan posebano) plave boje koji jednostavno "bodu" oci, bar moje... Zanima me da li prodavac hoce da prizna garanciju na mrtve piksele i da li bi bilo bolje da unrootujem telefon pre nego sto ga odnesem u servis da ne provale da je rootovan (ako uopste imaju potrebe da cackaju)...
    in Opšta pitanja by (440 points)
    0
    Juce sam bio do radnje gde sam kupio telefon da pitam ovo u vezi piksela, i oni, verovali ili ne, pocinju da mi pricaju o tome da ce taj servis da traje 45-50 dana i da servis nece da prihvati garanciju, takodje da samo slanje uredjaja njih kosta, bla bla bla... Takodje su poceli da se hvataju za zakon kako se po njemu tolerisu pixeli i tako to.

    Verovatno cu da ga dam na servis,ali me zanima vase misljenje, da li se po zakonu tolerisu 4 spojena piksela i 1 odvojeni?

    3 Answers

    0 votes
    Pazi za 2 nedelje otisli pikseli, trebao si istog momenta da odes i kazes ALO, daj drugi... Mozes da unrootujes cisto iz fazona, posto verovatno pise da gubis garanciju ako rutujes, mada ne verujem da bi gledali to ako imas stock rom.

    Idi sto pre i zali se, trazi novi, digni buku...

    Jedan savet, nadji neku sliku ili neki primer kad najvise ti pixeli dodju do izrazaja, da mozes da pokazes lepo, a ne da se spetljas tamo reci ce da je to sve ok, normalno...

     

    Javi sta si uspeo.
    by (3.5k points)
    0 votes
    Ako su spojeni, imas pravo na zamenu, nemoj da te lazu tamo kako ne daju garanciju za to. I jeste bolje da uradis unroot.
    by (13.5k points)
    0 votes
    Unroot obavezno i zali se.
    by (11.4k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...