• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Zdravo svima koliko vas ima... Imam problem sa HTC EVO 3D telefon je rutovan sve sto je potrebno za ubacivanje romova i tako to ima cwm 4.0.1.4 recovery e sad ja sam mu ubacio rom i sve normalno i podrazumevano odradio kako treba telefon se upalio radilo je sve ok medjutim kad sam hteo da ubacim drugi launche koji se vec nalazio na tom romu poceo je da se zaglupljuje i ni makac non stop mi izbacuje 'Unfortunately,the proces android.process.acorehas stopped i sve tako i ni makac i ekran crne boje... Posle sam hteo ponovo da udjem u recoveri i da obrisem taj rom i vratim drugi medjutim nece da udje u recoveri neznam zasto i ne mogu nista da obrisem molim vas pomozite mi neznam vise sta da radim... Unapred hvala svima...
    in HTC Evo 3D by (160 points)

    1 Answer

    +1 vote
    Ne znam sta ti se tacno desilo ... posto eror koji dobijas nije bas intuitivan za otkrivanje problema

    Posto kazes da si instalirao launcher koji je vec bio instaliran, pretpostavljam da se sam launcher nesto izbagovao. Uglavnom, da li imas adb kad je telefon upaljen? Tj. kad je taj crn ekran? Ako imas kucaj:

    adb reboot recovery

    ako nece onda ...

    adb reboot bootloader

    Uglavnom, trebalo bi da te baci u recovery ili bootloader iz kog mozes da udjes u recovery i uradis factory reset ili sta vec.

    Ako ti nije ostao ukljucen adb ... hmm ... mozes probati da prilikom podizanja telefona zaredom u command promptu kucas te komande, jer se pri podizanju sistema u nekom momentu upali adb.

    Posto kazes da nece da udje u recovery, pretpostavljam da ti je ostao ukljucen HTC-ov tzv Fastboot koji zapravo stavlja telefon u stanje hibernacije i ne podize telefon od nule, vec samo vraca sistem u memoriju.

    Da li mozes da udjes u settings telefona kojim slucajem?

    Da li kada dugo drzis power dobijas opcije za reboot u recovery?

    Probaj i da izvadis bateriju dok je ukljucen i da je vratis, pa da probas da udjes u bootloader drzanjem vol- i power kao u ovom klipu:

    by (49.5k points)
    0
    Sve sam to bio probao i uradio, i ni factoy reset  mi nije bio pomogo i nisam nikako mogo da udjem u recovery al posle dva dana cackanja nekako sam uspeo da resim problem preko
    RUU on hboot 1.5
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1337379&page=2

    Sve se jednostavno odradi samo preko kompa mnogo dobra stvar ko ima ovakav prob neka slobodno proba radi provereno barem kod mene ... Program ima sve potrebno da odradi stvar kako treba slican je onom odinu za samsung telefone ...
    Tebi druze svaka cast na odgovoru i hvala puno ti u svakom slucaju veliki like za trud ;)
    css adaptation by ::eboye::
    ...