• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Dobio sam LG Nexus 4 kao "bekap" telefon. Kontakti se nalaze na Guglu i uradio sam sinhronizaciju sa Gugl nalogom. Problem je u tome što kada kliknem na "telefon" ispada da nemam uopšte kontakte. Kada u meniju kliknem na People, svi su tu. Sada, nemam nikakvu identifikaciju, prakticno ne mogu ni da zovem ni da primam pozive ako ne znam broj.. Sad Isto važi i za poruke.

    Recite mi, molim vas, kako da imam normalan imenik, to jest da imenik bude potpuno sinhronizovan sa Gugl nalogom? Da se ljudi iz People vide u "imeniku" telefona. Da mogu da pretražujem po imenu ili broju kada pozivam ili šaljem poruke..
    in LG Optimus 2X by (890 points)
    edited by
    0
    Verovatno si iz People/Menu vec stiklirao da ti pokaze kontakte sa tog naloga?

    Stock Android (moguce da se prvi put sreces s njim) nema T9. To je zato sto je T9 licenciran, i dok svi ostali proizvodjaci telefona, koji imaju gomilu modela, imaju rezon da plate da bi to koristili, Google sa svojim jednim modelom nema taj interes, pa ga i ne placa. Zato moras da kucas brojeve - pretraga po imenu moze iz People aplikacije, kroz Search, ali iz dialera, na stock Android koji je na tom telefonu, ne moze. Ono sto mozes da uradis je da a) instaliras drugi Dialer ili b) root, custom recovery, neki AOSP, AOKP, Paranoid Android ili CyanogenMod - ne gubis nista, dobijas T9 i jos ponesto.
    0
    Sve isto, nisam uspeo da odradim, uh ovo je neverovatno,nije mi prvi ROM, menjao i menjao sam ih, i nikada do sada nisa mimao problema sa kontaktima,Preuzeo sam EX DIALER ,ali opet isto.Ima li još neko rešenje možda.
    0
    Ne znam, pravo da ti kazem - skini Google nalog, pa ga ponovo dodaj, ili uradi Factory Reset.

    Ako nije problem, opisi kako se ponasa telefon kad pokusavas da telefoniras (sad, dok imas problem): tipa, imas npr nekog Zorana Kostica u telefonu,  065 11 22 333; sta se desava kad pokusavas da ga pozoves kroz dialer? Da nije do +381, svi koji te zovu se tako upisu u log? Prepozna li log dialera ko te zove, kad te zovu?
    css adaptation by ::eboye::
    ...