• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    "Igrajuci" se svojim LG-E610, instalirao sam "LCDDensity for Root" i njime upropastio rezoluciju na telefonu. Na ekranu je "slika" ogromna, tako da ne mogu ni da registrujem svoj Google nalog, nakon sto sam (misleci da cu sve vratiti kako je bilo) telefon resetovao na fabricka podesavanja. Tastatura se vidi pri dnu ekrana, ali samo prva trecina gornjeg reda, tako da je nemoguce upisivati podatke. Ako neko zna za mogucnost da se rezolucija "vrati" na originalnu, molim ga da mi pomogne, mada nisam ni zasluzio pomoc, zbog gluposti koju sam nehotice napravio. Unapred zahvalan.

     

    in Opšta pitanja by (180 points)

    3 Answers

    0 votes
    Ja redovno koristim lcd density modder jer mi je potreban, za teme koje nisu uradjene konkretno za rezoluciju mog telefona, tacnije za ppi ekrana. nadam se da znas koliko ppi (pixel per inch) ima tvoj telefon pa da preko lcd density-a jednostavno ukucas tu vrednost i restartujes telefon. npr, ppi za moj telefon je 160, to je u prevodu rezolucija od 320x480 na 3.1 inchni ekran. i ubuduce nikako ne menjaj vrednosti drasticno, uvek se kreci u opsegu + - 20 ppi.

     nadam se da ces vratiti telefon na defoltnu vrednost. javi sta je bilo.
    by (7.2k points)
    0

    ppi za LG-E610 je oko 144

    0 votes
    Ako imas Custom ROM ... flash-uj ponovo isti ROM preko postojeceg, trebalo bi da vrati sve na staro ;)
    by (49.5k points)
    0 votes
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37326035 A mozes da probas i ovo Ako ne mozes nista preko telefona, onda preko kompa.
    by (6.4k points)
    0
    Ljudi, zaista se iskreno zahvaljujem na trudu da mi pomognete, ali od toga nema nista.

    Mozda bi i bilo, ali ja nemogu da krenem sa ovolikom rezolucijom, dalje od ovog "zelenog", tako da nemogu ni cekirati odredjene stavke, sto je neophodno da bih koristio npr. DPI. Nema mi druge,nego u servis, pa sta bog da. Iskreno zahvaljujem svima. Pozdrav.
    css adaptation by ::eboye::
    ...