• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Pomoc! Kupio sam ne rutovan Galaxy s i9000.Pokusam ja  sam da ga rurtujem uz pomoc you tube snimaka....Ima verzija kada se to radi preko ODIN programa.U PDA opciji se ubacuje neki zip fajl,i pritiska se START dok je telefon u downnload modu...Kako sam sve to lepo i uredno uradio,pojavljuje mi se neka slika''crvene ribe'' ispod koje pise ''fugu mode'' i ne ide dalje.Kako izvadim i vratim bateriju,ponovo isto i ne mogu vise ni u download mode da udjem...Ako iko ima neko resenje bio bih zahvalan.

    Hvala unapred
    in Custom ROMovi by (160 points)

    1 Answer

    +2 votes
    Sad telefon radi, ali ne ulazi u download mode, ako sam ispravno razumeo? Da probas preko Kies da mu reinstaliras sistem, pa da ponovis root proceduru? Samo proveri da ti je Kies posle skinut sa racunara, da ne smeta, da ti racunar prepoznaje telefon pre rootovanja,  tj da imas potrebne drajvere, i da ti je USB Debbuging ukljucen.
    by (13.5k points)
    0
    na zalost ne,telefon ne radi,ne moze da podigne sistem,zaglavi se na samsung ''logo'' i ne mrda dalje
    0

    Telefon, ipak, radi, samo sistem ne radi. Ukratko, dok god ista svetli na njemu, on radi. Ne radi kako treba, ali radi. Telefon ne radi = ukljucio sam i iskljucio kabl, vadio bateriju, nista ne svetli, nista na ekranu, mrtvilo. Ti imas ili bootloop, ili stuck on logo. Aj prvo da ustanovimo koje od ta dva (mada je i to nevazno, u oba slucaja isti je princip):

    1. Isljucis telefon skros, ako treba vadjenjem baterije.

    2. Udjes u download mode

    3. uradi ovo

    Pod 3. je link ka xda, na kom je data procedura za flashovanje firmware-a preko Heimdalla, kao i linkovi ka stock firmware-ima koji su prilagodjeni za Heimdall (odex-ovani su, inace). Skini bilo koji 2.3.6.

    0
    hvala druze na odgovoru,pre no sto sam video tvoj odgovor,nasao sam spas ovde:http://www.androidauthority.com/android-2-3-6-gingerbread-value-pack-samsung-galaxy-s-gt-i9000-44229/,jako jednostavno i jos vise efikasno.Hvala ti jos jednom  kontam da cu ja ovde jos puuuuno pitanja postavljati,tek sam poceo da experimentisem ;) poz
    css adaptation by ::eboye::
    ...