• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2,127 pitanja

  2,268 odgovora

  3,283 komentara

  2,727 korisnika

  Facebook na telefonu Xperia

  +1 glas
  Imam jedan problem...Imam Sony Xperia Miro,na njemu imam opciju Facebook na telefonu Xperia(Integr.se sa lok. Facebook) kada sam kupio telefon sve je bilo OK,sada ne mogu da ga integrisem svaki put kada pokusam da udjem on me izbaci!??Mogu da idem na Face jedino preko aplikacije koju sam skinuo na Play prodavnici,cak sam probao da deinstaliram aplikaciju pa ponovo da je instaliram,ali nista!!!Izbacio mi je poruku tipa 'obratite se proizvodjacu aplikacije za vise informacija',i pored je stojala adresa sajta ali poruka je nestala brzo pa nisam uspeo da zapamtim adresu...!!!!
  pitano Feb 28, 2013 u Opšta pitanja od Nenad146 (130 poena)
  Ja ne mogu vjerovati da je za prošlu godinu facebook aplikacija najbolja aplikacija kada je u pitanju Android platforma. Mislim da je facebook aplikacija za Android blago rečeno loša, u usporedbi sa IOS facebook aplikacijom i više nego loša.

  1 odgovor

  +3 glasa/ova
  Nemoguće. Facebook je najbolja aplikacija prošle godine, pogledaj naslovnu ovog sajta. Facebook nema bugove. Facebook se učitava brže od svetlosti. Facebook je u stanju da od tvoje Xperie Miro napravi Xperiu Z - i Xperia Tablet, samo ako ga pustiš. Greška je do tebe. Preispitaj se. Idi u crkvu. Daj paru prosjaku. Napiši opraštajući tweet bivšoj. Vrati nam veru u Čoveka - onda će Facebook da ti se oduži. Stostruko.

   

  Izvini - jače od mene. Ne znam kako da rešiš svoj problem. Samo, Facebook, večeras...
  odgovoreno Feb 28, 2013 od IvanP (13,490 poena)
  css adaptation by ::eboye::
  ...