• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam problem sa Huaweiem U 8650-1, naime kada pokušam upaliti telefon, upali se ekran i pojavi se znak Huaweia kao i animacija i to je to, telefon se zaledi sa znakom i animacijom na ekranu i ništa ne reaguje dok ne izvadim bateriju. Zanima me da li je telefon pokvaren, i da li bi ga mogao rootovati iako ne mogu pristupiti meniju?
    in Nekategorisano by (1.8k points)

    1 Answer

    0 votes
    ako je u garanciji najbolje da ga nosis u servis. jer i da postoji nacin da ga rootujes u ovom stanju, mislim da takav root ne bi bio ok, jer mu sistem u svakomn slucaju otiso.
    by (7.2k points)
    0
    E jbg nije pod garancijom, nažalost. A ako ga slučajno popravim da li bi ga mogao rotati? Ako može link za rot Huawei U 8650-1 bijo bi zahvalan.
    0
    Ako ga neki servis napravi onda ga ti sam mozes sigurno rootovati i instalirati neki custom rom za njega. ja ti predlazem da zatrazis da ti to neki servis odradi (ako ga uopste budes nosio na popravku, jer ne znam kako bi mogo sam da odradis)

    evo ti link sa xda, na toj stranici imas nekoliko tema sa koje mozes da pohvatas kako se sta radi.

    http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=huawei%20u8650-1%20root%20and%20recovery

    . koliko sam ja na brzaka procitao, potrebno je da prvo ubacis neki officijalni firmware za spansko trziste, pa se onda telefon rootuje jednostavnom procedurom, pa nakon toga clockwork, i onda custom rom po tvojoj zelji, a izgleda da ih na xda ima dovoljno.

    prouci ovo detaljno pre nego se upustis u proceduru
    0
    Ok hvala, pa probaću.
    css adaptation by ::eboye::
    ...