• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Rootovo sam LG E400 i nakon toga ne mogu skidati niti ažurirati aplikacije sa Google Play radnje, pa me zanima kako vratiti telefon u stanje dok nije bijo rootovan?
    in Opšta pitanja by (1.8k points)

    1 Answer

    +1 vote

    Sklini flashtool,i novi firmwear i flasaj(http://www.filecrop.com/lg-flash-tool.html)ili mozes Unroot napraviti Unlock root  )http://www.unlockroot.com/)

    by (260 points)
    0
    A zanima me ako sam dobr rotovao telefon i imam aplikaciju Superuser žašto ne mogu skidati i ažurirati aplikacije? U čemu sam pogriješijo? Namjeravao sam skinuti aplikaciju link2sd i prebaciti sve aplikacije na SD karticu pošto imam veoma malo sistemske memorije, kao i deinstalirati pred instalirane aplikacije koje ne koristim kao na primjer Google+.
    0

    dali imas onaj ggole play instalirano na mobitelu,jel nekada nakon roota na nekim mobitelima se to moze izbrisati.... Probaj to skinuti i instalirat http://www.freeware4android.net/lg-e400-optimus-l3-device-2428/shopping-tag/google-play-store-get-175799.html

    0
    Imam, Google Play prodavnica verzija 4.0.25, kao i Google Play usluge verzija 3.027 (599131-10).

    Kada pokušam skidati aplikaciju kao i ažurirati pojavimi se sledeća poruka: Greška pri priuzimanju informacija sa servera. (RPC-5:AEC-0)

    Pomagaj brate ubi me ovo što ne mogu skidati aplikacije.
    0

     
     
    probaj ovo napraviti 
    0
    E hvala ti na ovom gore videu pomogao mi je iako kod mene Android 2.3, ali sam riješijo problem i normalno mogu skidati aplikacije.

    Mene sada zanima sledeće, iako sam skinuo aplikaciju link2SD da bi aplikacije mogao skidati na memorijsku karticu meni i dalje 2 trećine i više jedne aplikacije ostane na sistemskoj memoriji dok 1 trećina bude samo prebačena na memorijsku karticu. Zbog čega to kada sam pročitao da aplikacija link2SD čitavu aplikaciju prebaci na memorijsku karticu dok zanimariv dijo samo par kilobajta ostane na sistemskoj memoriji?
    0
    Ma to odi pod postavke---> aplikacije i izbrisi tu cache memoriju i to je to... Ja neam takav problem s tom aplikacijom meni radi sve kako treba,,,, skini rootbrowser i probaj preko toga prebacit na sd karticu!
    0
    Nije u pitanju cache memorija neko podatci koje gotovo svaka aplikacija nenormalno skuplja što nije bijo slučaj prije dok telefon nisam rootovao. Prije mi je samo facebook aplikacija nenormalno skupljala podatke pa je zato više ni ne koristim. Skinuo sam rootbrowser ali preko njega ne vidim ni jednu insataliranu aplikaciju, vidim samo neke foldere od sistema i slike i video. Ne znam zašto aplikacija link2SD ne prebaci veliki dijo na memorijsku nego samo 1 trećinu aolikacije. U čemu griješim?
    css adaptation by ::eboye::
    ...