• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ocu da imam facebook normalan kao kad udjem preko obicnog browsera bude kao u facebook aplikaciji fino ono gore plavo levo u cosku menu i imas aplikacije,grupe,moj profil,news feed...Pa gore na sredini slicice za prijatelje,poruke i notifikacije.A na operi mi otvori obicno kao ko da sam uso preko obicnog telefona onih stari gore plavi pravougaonik i pise pocetna strana,poruke,caskanje,oznake i ruzno izgleda i glupo.Nisam siguran ali mislim da mi je pre i preko opere bilo ovako kao pre obicnog sad nije.
    in Opšta pitanja by (1.8k points)
    edited by

    2 Answers

    0 votes
    Prebaci na "desktop version" kroz Menu, možda se popravi - ne pamtim kad sam otvorio Facebook na telefonu, pa nisam siguran, ali to što opisuješ zvuči kao da ti browser otvara mobilnu verziju sajta, što ume da bude iritantno.
    by (13.5k points)
    0
    Kada prebacim onda mi otvori isti ko na kompjuteru fb moram sve zumirat
    0
    A fb aplikacija ti ne odgovara zato što?
    0
    Steka nekad kad skrolam ovo mi najbolje ide a isto gotov ko aplikacija imam galaxy fit
    0 votes
    Ne ako koristiš operu mini, opera mini ti prikazuje pojednostavljen facebook. A opera mobile ti prikazuje facebook kao i sama facebook aplikacije. Moj skromni prijedlog ti je da sa Google Playa skineš Dolphin Browsre Mini koji ti facebook prikazuje kao i sama aplikacija.
    by (1.8k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...