• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2,127 pitanja

  2,268 odgovora

  3,283 komentara

  2,805 korisnika

  Kako se menja launcher na androidu 4.0.4?

  0 glasa/ova
  Ne mogu nigde da pronadjem opciju za menjanje launchera. Samo kada hocu da otvorim pocetni ekran ponudi mi koji launcher hocu da pokrenem.
  pitano Jul 7, 2013 u Opšta pitanja od Gandy77 (1,060 poena)

  2 odgovora

  0 glasa/ova
   
  Najbolji odgovor
  onda probaj sledece, idi u settings, aplikations, pa nadji launcher koji trenutno koristis, pa idi na opsiju clear defoults, nakon toga kad kliknes na home on ce opet da te pita koji ces da koriastis, pa ti izaberi taj neki drugi. ili idi na play store pa skini aplikaciju koja sluzi za menjanje launchera. googlaj malo.
  odgovoreno Jul 8, 2013 od pedjakis (7,220 poena)
  selektovano Jul 9, 2013 od eboye
  0 glasa/ova
  kako mislis da pronadjem opciju za menjanje .. skines launcher sa google play-a instaliras i pokrenes launcer kada pritisnes home dugme on te pita koji zelis da koristis ti izaberes koji zelis za podrazumevani tj. koji ces uvek da radi
  odgovoreno Jul 7, 2013 od StefanUzice (2,170 poena)
  Pa da ali ja hocu mozda posle da promenim na neki drugi. Na 2.3.6 je bila opcija u podesavanjima da menjas launcher koji hoces.
  na 4+ kada instaliras neki launcer u settings>home screen ti se pojavi opcija select home i odatle upravljas svim launcerima koje imas instalirane
  gde si ti video ovu "home screen" opciju u settingsu??? ako mislis na settings u okviru launchera onda moguce, na nekim launcherima to postoji, ali nije vezano za android 4=, vec i kod mene na gb to postoji.
  sorry,vazi samo za lg-jeve modele na 4+
  css adaptation by ::eboye::
  ...