• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ne mogu nigde da pronadjem opciju za menjanje launchera. Samo kada hocu da otvorim pocetni ekran ponudi mi koji launcher hocu da pokrenem.
    in Opšta pitanja by (1.1k points)

    2 Answers

    0 votes
     
    Best answer
    onda probaj sledece, idi u settings, aplikations, pa nadji launcher koji trenutno koristis, pa idi na opsiju clear defoults, nakon toga kad kliknes na home on ce opet da te pita koji ces da koriastis, pa ti izaberi taj neki drugi. ili idi na play store pa skini aplikaciju koja sluzi za menjanje launchera. googlaj malo.
    by (7.2k points)
    selected by
    0 votes
    kako mislis da pronadjem opciju za menjanje .. skines launcher sa google play-a instaliras i pokrenes launcer kada pritisnes home dugme on te pita koji zelis da koristis ti izaberes koji zelis za podrazumevani tj. koji ces uvek da radi
    by (2.2k points)
    0
    Pa da ali ja hocu mozda posle da promenim na neki drugi. Na 2.3.6 je bila opcija u podesavanjima da menjas launcher koji hoces.
    0
    na 4+ kada instaliras neki launcer u settings>home screen ti se pojavi opcija select home i odatle upravljas svim launcerima koje imas instalirane
    0
    gde si ti video ovu "home screen" opciju u settingsu??? ako mislis na settings u okviru launchera onda moguce, na nekim launcherima to postoji, ali nije vezano za android 4=, vec i kod mene na gb to postoji.
    0
    sorry,vazi samo za lg-jeve modele na 4+
    css adaptation by ::eboye::
    ...