• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Juce sam kupila telefon, htc desire sv. I sve vreme pokusavam da udjem u play store, ali bezuspesno. Kad god udjem, odmah me izbaci i onda pise ,,unfortunately, google play store has stopped''. Ne razumem u cemu je problem. Da li mozete da mi objasnite kako da resim ovo? Hvala.
    in HTC Desire S by (150 points)

    2 Answers

    0 votes
     
    Best answer

    Ako je telefon nov,ne bi trebalo da imas probleme sa Play Storom.Ali okej,probaj kao sto je Pedja rekao da u udjes u settings/applications/playstore/delete data. Ako ti to ne uspe probaj http://www.srbodroid.com/vesti/update/kompletno-redizajniran-google-play-store-4-preuzmite-odmah/ ti verovatno vec imas tu verziju,ali ako opet instaliras verovatno ce se i bag otkloniti..

    by (620 points)
    selected by
    +1 vote
    ovo mi je bas sumnjivo. Cudno mi je da se to desava na novom telefonu koji je tek kupljen, pod pretpostavkom da si ga novog kupila. jer ovakve stvari se desavaju na telefonima kod kojih je odradjen root, pa instaliran neki custom rom sa custom gapps zip fajlom (taj gapps je zip fajl u kome se nalazi play store i ostali google proizvodi. ) pogledaj imas li negde aplikaciju super user, sa zelenom ikonicom androida, ili super su, to je isto. ako je imas onda je to dokaz da je telefon rootovan i da je sa njegovim play storeom manipulisano, pa bi mogla da ga reklamiras. ako nemas ove aplikacije onda pokusaj da obrises data iz playstore-a. idi u "Settings", pa u aplications pa nadji playstore, klikni na njega i nadji tamo delete data, nakon toga pokusaj opet da pokrenes play store. nadam se da ce se jos neko javiti sa boljim odgovorom. ne znam sta bi jos moglo da mu bude.
    by (7.2k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...