• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    Dragi prijatelji ! Posedujem telefon HTC One S i ... prezadovoljan sam sa istim. Pošto su mi nedavno otkazale slušalice (dobijene sa telefonom, u originalnom pakovanju), počeo sam koristiti slušalice od Samsunga Galaxy S II Plus. Pri priključivanju slušalica iste rade odlično, zvuk jasan i glasan. U traci na gornjem delu ekrana pojavljuje se oznaka Beats, međutim ... nakon isključivanja slušalica (izvlačenja iz telefona), na telefonu više ne reaguju zvukovi (ni video, ni muzika, zvono...), već samo vibracija. Da bih ponovo dobio zvuk na telefonu prinuđen sam restartovati telefon nakon čega je sve u redu - do ponovnog uključivanja slušalica.

    Zbog čega se ovo dešava i da li je moguće nešto oštetiti na telefonu korišćenjem slušalica drugog proizvođača !?!?!?!

    in HTC One S by (340 points)
    0
    IMAM I JA JEDNO PITANJE. ZASTO KAD UBACIM SLUSALICE OD HTC GRATIA U TELEFON HTC GRATIA (ORIGINAL SU) BUDE KAO DA NISAM UOPSTE UBACIO ZNACI NISTA SE NEMENJA; PUSTIM MUZIKU I UPSTE SE NE CUJE NA SLUSALICE NEGO NA ZVUCNIK TELEFONA ???

    HITNO JE !!

    1 Answer

    0 votes
    Ne verujem da je moguce "ostetiti" uredjaj koriscenjem slusalica drugih proizvodjaca. Ja nikad nisam koristio te originalne jer imam Sennheizer slusalice koje koristim na svim uredjajima.

    Probaj da spojis neke druge, moguce je da Samsung ima drugaciji raspored za konektor za mikrofon ili tako nesto sto zbuni telefon u kom je stanju.
    by (49.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...