• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Ovako posto mi baguje pomalo ova fb aplikacija ocu da instaliram staru verziju najnovija verzija koja je sa onim starim GUI-em dok nisu prebacili na ovaj GUI koji pokazuje gore kao na pravom facebook-u notifikacije,poruke,zahtevi za prijateljstvo..E sad ja sam skino Facebook app 1.2.0 i to je ta sto trazim ali mi nesto poruke ubagovane ne pokazuje nove poruke sto sam dobio samo od 6 oktobra a posle sto smo se dopisivali ne. Ova stara prosto leti na galaxy fit
    in Opšta pitanja by (1.8k points)

    1 Answer

    0 votes

    Imas ovde sve verzije:

    http://www.androiddrawer.com/13438/download-facebook-3-8-app-apk/

    A to sto ne rade poruke, verovatno ta stara aplikacija koristi API koji je Facebook ukinuo, tako da ne verujem da postoji resenje.

    Probaj Friendcaster ili Klyph, mnogo su brze od FB aplikacije a rade isti posao ;)

    by (49.5k points)
    0
    Ovde su one novije verzije kada su presli na ovaj novi izgled,1.7.2 sam isto skino na njoj isto ne pokazuje poruke ni chat pise nema prijatelja itd.a news feed samo prvi put kada ukljucim aplikaciju pokaze ako izadjem u poruke pa se vratim nema nista dok ne prekinem proces pa ponovo pokrenem i opet prvi put bude a drugi ne bude.

    Probao sam friendcaster lepo leti ali mi se ne svidja izgled news feeda nije kao na pravoj aplikaciju fb da je slican ili ko na staroj verziji klyph nisam probao.
    css adaptation by ::eboye::
    ...