• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  31.6k users

  0 votes
  Ovako,

  dosta sam "guglao" oko flešovanja G. Trend-a. I nisam ništa specijalno našao. Video sam da ima na sajtu oko flešovanja S2 i S-a... A mene zanima direktno ovaj telefon. Jer ne želim da s*ebem nešto na njemu. Pritom ja sam ga root. I mogu da ga unroot.

  A moja pitanja su sledeća.

  Kako da backup kompletni sistem telefona. (npr na računar) i da mogu da ga vratim ako nešto zeznem kada budem instalirao drugi?
  Koji sistem mi preporučujete za ovaj telefon?
  Kupio sam ga skoro, mada nikad nisam nosio telefon u servis dok traje garancija, tako da ne verujem da ću i ovaj... Ali u svakom slučaju hoću da imam sasvim siguran i "fuliran" backup na računaru da bih mogao da ga odnesem ako mu se ikada nešto desi.
  in Samsung Galaxy S2 by (120 points)

  1 Answer

  0 votes

  Nisam imao iskustva sa tim telefonom tako da nisam siguran da li mozes da uradis NAND backup, tj backup celog sistema ako imas samo root.

  Sigurno mozes sve aplikacije i njihov sadrzaj kao i SMS itd da bekapujes sa My Backup Root aplikacijom.

  Probaj da skines ROM Manager i da iz njega instaliras recovery (prva opcija).

  Ako ti dozvoli, onda mozes iz te iste aplikacije da uradis backup celog sistema. Samo spremi minimum 2GB na SD kartici za backup.

  Iz ROM Manager-a bi trebalo da mozes i Cyanogen da instaliras ako ima za tvoj telefon. Ovo je ROM koji mislim da je najbolji za prvi ROM, pa cak i drugi i treci Nema greske sa CM.

  Za druge ROMove nek neko predlozi.

  by (49.5k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...