• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  32.5k users

  0 votes

  Kao sto vec naslov kaze, na s2 je pukao displej. Odneo sam u servis stavili su novi displej ali telefon ne radi.. Ne znaju da ga poprave.. Telefon je udaren od sto i pukao mu je displej i ispala ona tipkica za pojacavanje/smanjivanje zvuka. Zna li mozda neko u cemu bi bio problem?

  in Samsung Galaxy S2 by (430 points)

  1 Answer

  0 votes
  Meni je skoro ispao HTC One X i takođe je zamenjen displej. Međutim isto kao i tebi, telefon "ne radi". Tačnije meni se telefon pali, ali se ekran ne pali. Uđe u sistem, osetim vibraciju na dugmićima i to, ali ne reaguje ekran uopšte i ne dobijam sliku.

  Nosio sam ga po nekoliko servisa i svi su rekli da je otišao čip koji pali ekran, a da bi se to zamenilo koštalo bi me ko da kupim polovan (~100e) ... tako da pretpostavljam da je i kod tebe isti ili sličan slučaj. S2 čak mislim da i manje vredi jer je godinu dana stariji od One X-a. Tako da ako je to, ne isplati ti se da popravljaš, nažalost.
  by (49.5k points)
  0
  Svakako sam danas odneo u drugi servis, ali u svakom slucaju hvala!
  Da li ja mogu da ga povezem nekako sad sa racunarom da bih obrisao slike i ostale stvari pa ga prodao? Memorijska je izvadjena, ali ima stvari na memoriji telefona.. Jer sam video ka KP da prodaju S2 za polomljenim displejom za 30-50 evra..
  0
  Da, ali to je samo ako telefon hoce da se upali?
  Na mom jeste crna slika i vidi se da je pukao displej ali telefon ni nece da se upali. Nema vibracije ni nicega... Niti se cuje zvuk kad se pali.
  0
  Pa kako zamišljaš sa ugašenog uređaja da kopiraš podatke? To neće da može.
  0
  Pa ja ne znam. Zato sam i pitao ovde.. Mislio sam da postoji neki nacin
  0
  Naravno da uvek postoji, samo da li je tebi dostupan?

  Ako imaš uređaj (ja nemam) za čitanje direktno sa NAND čipa, onda možeš
  0
  Hahaaaha nemam, ipak ja imam samo 14 godina.

  Hvala u svako slucaju.
  0
  Pa mislim da u Srbiji nemaju ni serviseri, barem ne ovi sitni. Možda može da se nađe u nekoj IT kompaniji koja razvije softver za nekog Android proizvođača ;) Ali i to je ograničeno na određeni tip čipa
  0
  Ma nema veze, vec sam se dogovorio sam sa sobom da mu nema spasa i da moram uzeti durgi.
  css adaptation by ::eboye::
  ...