• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Nedavno sam uzeo Idol-a u mts-u sa stock 4.1.1 firmwerom. Imam sledeci problem i nadam se da ce mi neko pomoci da to resim jer je izuzetno iritantno... Naime, telefon ne pamti koji je zadnje postavljeni defoltni launcher vec mi skoro uvek pri kliku na home izbaci panel sa ponudjenim instaliranim launcherima pa da ja izaberem koji cu da pokrenem. Bez obzira sto ja uvek potvrdim "always", nakon koriscenja od 3-4 min on ce me opet pitati. Ne znam koliko je to tacno, ali procitah na jednom sajtu da je to bag u 4.1.1 4.1.2 i 4.2.1 sistemima. I moj buraz na njegovom zte blade g-u ima isti problem a sistem je takodje stock 4.1.2. Na play storeu sam naisao na neki loader koji navodno resava ovaj bag ali to kod mene nije radilo. Dali neko ima zanimljivu ideju ili predlog za resavanje. Tel jos uvek nije rootovan, ali cu to odraditi za neki dan, mislio sam da nakon roota, ubacim neki custom launcher u system. Mozda se tad to sredi... ko zna.... Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
    in Opšta pitanja by (7.2k points)
    +1
    Stvar sredjena. telefon sam rootovao, pa sam lepo freezovao sistemski launcher. ostavio jedan custom i sad se bug ne javlja.

    1 Answer

    0 votes

    Cisto da ne ostane neodgovoreno, postavljam pedjakis komentar kao odgovor:

    Stvar sredjena. telefon sam rootovao, pa sam lepo freezovao sistemski launcher. ostavio jedan custom i sad se bug ne javlja.

    by (49.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...