• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Postovani,

    zanima me kako da se ulogujem na gmail preko telefona kako bih instalirala neke aplikacije.Priikom prijavljivanja na gmail, aplikacija za android,javlja mi se sledece poruka>

    There was a network error while trying to sign in to.Retry now or press the Back button to cancel.

    Lozinku znam..Bez probema se ulogujem preko Pc.
    in HTC Magic by (120 points)

    2 Answers

    0 votes
    Jel hoce uopste da ti ide na internet?(Proveri da li si upalila prenos podataka ili wifi) Koji sistem imas? Pokusaj na dapravis novi email.
    by (2.1k points)
    0
    Da,bez problema radi net,ali nmg da se ulogujem na mail.Citala sam nesto o tom problemu ali nisam nasla odgovor.Da li mozda bude problem oko sihronizacije??A kako da azuriram tj.da promenim mail?
    0
    E ovako Vanja probaj da resetujes telefon, mozda ce to pomoci.
    Samo imenik kopiraj na sim karticu ili na memorijsku karticu.
    0 votes

    Ja sam imo neki slican problem drugacije je pisalo problem je bio u toj aplikaciji u koju kucas email i sifru pa sam resio tako sto sam flesovo (instaliro preko te novu) onda je radilo.Ako ti je originalni sistem jesi kupila nov telefon ili polovan i znas li je li mu fabricki sistem ili neki drugi?

    Ukljuci sihronizaciju mora biti ukljucena dok se prijvaljujes na gmail evo slike kako mora biti znaci UKLJUCIS ove prve dve opcije Background Data i Auto Sync (na slici nisu ukljucene)  

    Pogledaj da li medju tim aplikacijama imas aplikaciju Superuser ako je imas telefon ti je rootovan najverovatnije a i mozda je instaliran drugi sistem (Custom rom) pa onda moze biti da je ovo sto sam naveo da je do aplikacije u kojoj kucas email.

    Ja sam sebi instaliro drugi sistem koji sam skinuo sa interneta pa sam zato imao problema sa email-om.Tebi ako je originalni onda nije sigurno ovo sto sam napiso jedino da uradis factory reset telefona gde ce ti pobrisati sve aplikacije sto si skinula ostace samo one koje su bile kad je telefon kupljen nov.Imas Settings/Privacy pa odes Factory Data Reset ali uradi backup imenika i poruka ako oces da ti ostanu sa nekom aplikacijom naprimer sa ovom koju ja koristim odlicna je https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=hr

    by (1.8k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...