• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes

  in Igre by (120 points)

  1 Answer

  0 votes
  Svaka aplikacija sadrzi Manifest, moguce je da je prilikom preuzimanja aplikacije doslo do prekida download-a na kratko i da se nije dobro skinula ili aplikacija ne podrzava uredjaj na koji se skida.
  by (49.5k points)
  0

  eboye meni se ovo dešava i dok god ne ugasim telefon pa upalim ne mogu ništa skidati ni ažurirati. U pitanju je telefon Samsung Duos 2.

  0
  Jesi probao da uradis "clear data" Play Store aplikacije?
  0
  Naravno da jesam i ne pomaže. Jedino kada ugasim pa upalim telefon onda mogu skidati normalno. Kada završim sa skidanjem i nakon sat vremena opet pokušam, opet mi se pojavi poruka kao na slici. Tako da uvijek moram gasiti i paliti tel ako hoću nešto skidati. E da, ovo mi se dešava, samo kada sam na mobilnom netu, na Wi-Fi ne, skidam normalno.
  0
  Hmm,

  jel iskljucujes automatsku sinhronizaciju? Google nalog mora biti sinhronizovan pre skidanja. Znam da mnogi gase auto sync na 3Gu.

  I da li ti je namesteno da se sat automatski sinhronizuje? Ovo je takodje veoma bitno za funkcionisanje svih google servisa.
  0
  Ne sinhronizacija mi je uvijek uključena, nemam potrebe da je isključujem. A što se tiče sata, on mi je naštiman da koristi vrijeme koje mi mreža pruža.
  0
  Da, da, na to sam mislio

  A jesi probao ovo? (Drugi post)

  http://crowdsupport.telstra.com.au/t5/Android/Can-t-download-from-Google-Play-store-over-3G-NextG-Error-495/td-p/69502

  Kaze da je problem bio background data restriction
  0
  Provjerio sam i nemam nikakvog ograničenja kada koristim mobilni net. Čak mi je isključena i ona opcija da samo ažuriram app kad sam na Wi-Fi.

  Pročitao sam ovo, što si mi poslao, njemu je izbacivalo Error 495, a kod mene je 491, kod njega počne sa skidanjem app, pa prekine, a kod mene uopšte ne počinje da skida app, nego me odmah izbaci.
  +1
  Aha,

  izgleda da ce morati onda da obrises Google nalog sa telefona i ponovo ga dodas:

  http://androidfact.com/google-play-error-491/
  0
  Hvala, probaću pa ti javim. Mada sam ja ovaj telefon dobio prije mjesec dana, bio je nov i tada kad sam ga dobio, unio nalog koji koristim. Ali mi se ne sviđa to što moram uraditi reset i sve obrisati, tako da ću radije oaliti i gasiti telefon nego sve ponovo vraćati i instalirati.
  0
  Ako je ovaj problem, onda to nema veze sa starošću telefona, već sa sinhronizacijom sa Google serverima.
  0
  Iako uradim uklonjanje naloga, nisam siguran da će mi pomoći i da ću riješiti problem. Tako da ću radije paliti i gasiti telefon, nego sve ponovo vraćati.
  css adaptation by ::eboye::
  ...