• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:
  1. peky2 poena
  2. eboye2 poena

2,127 pitanja

2,268 odgovora

3,281 komentara

2,684 korisnika

U cemu je problem (Google Prodavnica)?

0 glasa/ova

pitano Jul 19, 2014 u Igre od gugioff (120 poena)

1 odgovor

0 glasa/ova
Svaka aplikacija sadrzi Manifest, moguce je da je prilikom preuzimanja aplikacije doslo do prekida download-a na kratko i da se nije dobro skinula ili aplikacija ne podrzava uredjaj na koji se skida.
odgovoreno Avg 12, 2014 od eboye (49,490 poena)

eboye meni se ovo dešava i dok god ne ugasim telefon pa upalim ne mogu ništa skidati ni ažurirati. U pitanju je telefon Samsung Duos 2.

Jesi probao da uradis "clear data" Play Store aplikacije?
Naravno da jesam i ne pomaže. Jedino kada ugasim pa upalim telefon onda mogu skidati normalno. Kada završim sa skidanjem i nakon sat vremena opet pokušam, opet mi se pojavi poruka kao na slici. Tako da uvijek moram gasiti i paliti tel ako hoću nešto skidati. E da, ovo mi se dešava, samo kada sam na mobilnom netu, na Wi-Fi ne, skidam normalno.
Hmm,

jel iskljucujes automatsku sinhronizaciju? Google nalog mora biti sinhronizovan pre skidanja. Znam da mnogi gase auto sync na 3Gu.

I da li ti je namesteno da se sat automatski sinhronizuje? Ovo je takodje veoma bitno za funkcionisanje svih google servisa.
Ne sinhronizacija mi je uvijek uključena, nemam potrebe da je isključujem. A što se tiče sata, on mi je naštiman da koristi vrijeme koje mi mreža pruža.
Da, da, na to sam mislio

A jesi probao ovo? (Drugi post)

http://crowdsupport.telstra.com.au/t5/Android/Can-t-download-from-Google-Play-store-over-3G-NextG-Error-495/td-p/69502

Kaze da je problem bio background data restriction
Provjerio sam i nemam nikakvog ograničenja kada koristim mobilni net. Čak mi je isključena i ona opcija da samo ažuriram app kad sam na Wi-Fi.

Pročitao sam ovo, što si mi poslao, njemu je izbacivalo Error 495, a kod mene je 491, kod njega počne sa skidanjem app, pa prekine, a kod mene uopšte ne počinje da skida app, nego me odmah izbaci.
Aha,

izgleda da ce morati onda da obrises Google nalog sa telefona i ponovo ga dodas:

http://androidfact.com/google-play-error-491/
Hvala, probaću pa ti javim. Mada sam ja ovaj telefon dobio prije mjesec dana, bio je nov i tada kad sam ga dobio, unio nalog koji koristim. Ali mi se ne sviđa to što moram uraditi reset i sve obrisati, tako da ću radije oaliti i gasiti telefon nego sve ponovo vraćati i instalirati.
Ako je ovaj problem, onda to nema veze sa starošću telefona, već sa sinhronizacijom sa Google serverima.
Iako uradim uklonjanje naloga, nisam siguran da će mi pomoći i da ću riješiti problem. Tako da ću radije paliti i gasiti telefon, nego sve ponovo vraćati.
css adaptation by ::eboye::
...