• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  31.6k users

  0 votes
  Postovani, potrebna mi je pomoc, jer sam pocetnik u malo ozbiljnijem radu s androidom. Radi se o no name tabletu 2Loock, s androidom 4.2.2, koji je prilikom koristanja pokupio viruse Time Service itd..., te je izmedju ostalog instalirao sam pojedine aplikacije. Preko terminala i root explorer-a sam uspio izbrisati pojedine malwe apk, ali sam nepaznjom napravio glupost. Prilikom backup app foldera ( da nesto slucajno ne bih izbrisao) koji se nalazi u system, u brzini umjesto copy kliknem komandu move i app folder prebacim u internu memoriju. Tablet se resetuje i vise ne mogu da pokrenem sistem. Mogu uci u recovery ( power-vol+) uradim hard reset, ali nista. Spajanjem preko usb kabla s racunarom, win ne vidi u explorer-u da je tablet spojen, u device menager-u pokazuje kao spojene dvije particije, ali ja ne znam kako i na koji nacin da pristupim folderu u koji sam prebacio folder app i da isti vratim u system/. Greska je pocetnicka, glupa, pa Vas molim ako moze da mi neko pomogne, da iz greske naucim)) Unaprijed zahvalan
  in Recovery i particije by (120 points)

  1 Answer

  0 votes
  Jel imas root pristup?

  Mozda, ali veliko mozda je da uspes da vratis folder tako sto ces preko adb-a pristupiti uredjaju i kopirati fajlove u sistem particiju.

  Ali za ovo je potrebno da imas root i da recovery daje adb pristup.

  U suprotnom bi morao da nabavis oficijelni ili custom firmware za taj tablet i da ga flesujes. Sto verujem da ce biti tesko za naci. Jedino ako uspes da nadjes isti taj tablet koji radi, pa da uradis dump celog sistema preko SP Flash Tool-a (ako je MediaTek čip u pitanju)
  by (49.5k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...