• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  +1 vote
  Pozdrav drugari,

  Posla radi, imam 6 telefona na Androidu, 4 "starija" (aktivirao sam naloge pre minimum 2 meseca), i 2 "novija" (novi telefoni i novi gmail nalozi za njih, aktivirani u poslednjih 5 dana)!

  Problem je sa ova dva novija telefona (naloga), kada odem na Android Market, instaliram neku aplikaciju i onda je ocenim i ostavim review, taj review je vidljiv samo meni na telefonu sa kog sam ga postavio. Kada sam izlogovan, ili sa drugih (starijih) telefona - review se ne vidi... Tako sa oba telefona.

  Moje pitanje - da li Google ima neki vremenski period u kome "verifikuje" gmail naloge, ili postoji neko drugi, logičan razlog zašto su moji reviews na Marketu nevidljivi za druge korisnike? Odmah da kažem da nema nikakve veze sa verzijama Androida, Marketa itd.

  Hvala unapred ako mi neko pomogne, Google nije uspeo ;)
  in Operativni sistem by (130 points)
  recategorized by

  1 Answer

  0 votes
  Juce sam imao slican "problem", ocenio i postavio review, taj review se tek danas pojavio. Tako da je verovatno tvoj problem vec resen, posto je potrebno odredjeno vreme da se review prikaze.
  by (49.5k points)
  0
  Na zalost ne...
  U medjuvremenu sam dosao do 7. Androida u svojoj kolekciji, i sa novim imam problem, dakle 3 mi "ne rade posao". Ako nista drugo, ukapirao sam da to ima veze sa lokalizacijom (na htc-ovima mi problem pravi "English (Serbia and Montenegro)") a ovi drugi koji me zezaju - pametni Google je zapamtio da sam te telefone koristio na nekim drugim Android nalozima povezao IMEI sa ko zna kojim nalogom i jednostavno ne dozvoljava nikakve komentare, valjda da spreci eventualne zloupotrebe... Zato je Google - Google

  Hvala u svakom slucaju!
  0
  dobro si rekao Google je Google

  Nista, sad znam i ja da tako nesto ne moze ;)
  css adaptation by ::eboye::
  ...