• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  10.1k users

  0 votes
  Bio bi vam zahvalan kada bi stavili na sajtu upustvo o rppt-ovanju LG P970...sta nisam pokusao i nece nista.....bio bi vam zahvalan do neba kada bi postavili....molbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
  in LG Optimus P970 by (150 points)

  1 Answer

  0 votes

  Јеси ли пробао овај поступак, требало би да ради са твојим телефоном...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=13086954

  by (3.8k points)
  0
  buray ovo je meni puno komlikovano...ja sam ti nov u ovome...nema neki prostiji nacin....moyda je i ovo prosto ali ja ne rayumem nista.....barem ovde sto pise....
  0
  Па ово је изузетно просто, нема простије од овога:

  Штиклирај "УСБ отклаање грешака (USB debugging)", налази се у Подешавања/Апликације/Развој, затим рестартуј телефон.

  Инсталирај програм који се налази на овом форуму, отвори га и притисни Рут.

  Јел може да буде простије?
  0
  izvini buraz sto te gnjavim, sve sam provalio sta i kako, ali nece da uradi, krene da ga rutuje i na to ostane, pise mi da mozda potraje 5min, a ja ga ostavio 20min i nista...sta mislis sta mu je???....iiiii jel moze nesto da se pokvari u tel ako rut ne krene kako treba....????
  0
  Немам тај телефон тако да не могу много да ти помогнем, генерално не може ништа да се деси телефону јер рут је заправо уписивање дозволе да се приступи системским фајловима. Не успело рутовање значи да ништа није измењено.

  Генерално колико видим на нету се само овај метод помиње, можеш једино да пробаш предходне верзије ове апликације 1.1 или 1.0, овде сам нашао да пише и да траје по 15мин.

  http://androidadvices.com/root-lg-optimus-black-p970-froyo-22-version/
  css adaptation by ::eboye::
  ...