• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Zanima me da li je normalno da posto sam/se ispraznio telefon i stavio ga na punjenje tokom noci, ujutru pokazuje da se jos puni, tj svetli narandzasto i ima znak punjenja na ekranu, i da telefon bukvalno goRi (nije vruc da ne moze da se drzi u ruci, ali jako jako topao)?!

  Jel neko imao jos ovakvih "problema" posto ne verujem da je to bas normalno? ;-)
  in Sony Ericsson Xperia X10 mini pro by (490 points)

  4 Answers

  0 votes
  Normalno je da se telefon "malo" greje prilikom punjenja, ali da se ne napuni u toku noći to već nije normalno. Jedino ako ga puniš preko računara, tu zna da puni i do dva puta duže jer telefon prima mnogo manji napon.

  U svakom slučaju, probaj da ga puniš preko nekog drugog punjača, ili preko računara, da vidiš da li će se toliko grejati, ako nastavi da se greje, verovatno je ili baterija u pitanju ili kontroler u telefonu koji je zadužen za punjenje.

  Ako imaš rutovan telefon, možeš probati iz Recovery-a da očistiš statistiku vezanu za bateriju.
  by (49.5k points)
  0 votes
  Meni se telefon isto jako zagreje dok se puni ali se brzo napuni i brzo se greje kada igram igrice ili radim na njemu bilo sta ne znam zbog cega je to i kako to mogu da resim !
  by (140 points)
  0 votes
  u pravu je eboya, nije normalno da se telefon toliko dugo puni. svaki telefon se greje pri punjenju, meni se mnogo zagreje na pocetku punjenja, kako se blizi kraju tako se i telefon ohladi. treba probati i neku drugu bateriju sa ovim drugim napomenama koje je eboya naveo
  by (7.2k points)
  0 votes
  Meni se greje Xperia arc jako kada je punim sa nekim drugim punjacem. Ne greje se kada ga punim sa bilo kojim drugim nego sa samo nekim odredjenim. Probaj drugi punjac.
  by (11.4k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...