• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Prilikom instalacije ista se prekida i trazi driver za usb ako nastavim instalaciju izbacuje upozorenje da je ne podrzan softver inace softver je skinut sa Alcatelovog sajta po uputstvu koje je doslo uz telefon.
    in VIP Mini Droid by (180 points)

    1 Answer

    0 votes
    Probaj rucno da instaliras drajvere: na PC-u ides u Control Panel/Device Manager > desni klik na ono sta ne radi > Install/Update Drivers > Browse computer for driver software i tu odaberes folder gde su ti drajveri i instaliras ih. P.S. Ako nece, napisi ovde verziju Androida i model telefona da proguglamo.
    by (4.8k points)
    0
    Prvo hvala na odgovoru.Uradio sam i rucno instaliranje driwera ali ne pomaze.Ocito nisam postavio dobro pitanje.Naime racunar prepoznaje uredjaj kada ukljucim USB.Problem nastaje kod instaliranja Alcatel Android Managera nikako ne zavrsava instalaciju do kraja tj. zavrsava ali bez instaliranja driwera tako da izlazi obavestenje da da nece raditi kako treba. A imam i problem sa konekcijom Managera iz telefona preko WiFi-a iako WiFi normalno radi kada koristim normalno internet.Znaci kompletan problem mi je vezan za instalaciju Managera, Sinhronizaciju uredjaja i updet. softvera. Sa Tattoom, Huawei U8500 i Xperiom mini nisam imao te probleme.PS. Telefon je uzet u Vipu ,,vip mini droid" ili alcatel 890 Firmware verzija 2.1-update 1,  Baseband verzija MAUI.09B.W10.28.MP.v51.F2.2011/05/07  Kernel verzija 2.6.29
    0
    Ocigledno je problem u tom softveru, mozda da skines sa druge lokacije, mozda taj fajl nije dobar?  Zasto koristis taj softver? Zasto sve podatke ne prebacujes tako kao preko usb fleske? Tako ja radim, ne koristim nikakve programe?
    0
    Isti problem,sa time da sam ja uspeo da instaliram drajvere i ispodesavam i wifi i usb.....

    rezultat je,da mi je aplikacija izbacila upozorenje da ne postoji mogucnost da povezem vip mini driod (ne prepoznaje da je alcatel ot890)sa aplikacijom(sa OT890 verovatno bi uspelo)....treba mozda resenje traziti u izmeni firmvera u telefonu.Treba,mozda, instalirati cist,originalni soft,pa pokusati nanovo
    css adaptation by ::eboye::
    ...