• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Telefon uporno pokazuje da je malo prostora, kad izbrisem neku aplikaciju registruje trenutno, posle bude jos manje, sam menja.. naravno, ne dozvoljava mi nista da skinem.. Vec se dogadjalo, zavrsio je na servisu, oboren je ceo sistem. Ne bih da se desi ponovo.. Pregledacu treba previse vremena. Od app imam b92, friend caster, blic, angry birds, turist eye, g translate, twitter.. deinstalirala sam task killera.
    in LG Optimus GT540 by (120 points)

    1 Answer

    0 votes

    Možda stvarno ima malo prostora?

    Posto vidim da imas Android 2.1, moja preporuka je da rutujes telefon i instaliras neki novi custom rom koji će ti telefon probuditi iz mrtvih. Mislim da je to najlakši način da središ SVE probleme sa telefonom. Ovde je upustvo na srpskom jeziku, ukoliko ne znaš sama, pitaj nekog ko zna da ti uradi. 

    by (4.8k points)
    0
    Ja nisam nista novo instalirala da on odjednom nema mesta, svejedno bilo sta da obrisem on ne registruje, tokom dana nista ne brisem, ne diram, kada pogledam jednom imam 3.52 mb, pa 11.2 mb slobodno. Telefon je jos pod garancijom, ja nisam strucna u ovome,  mogla bih da probam ako nije mnogo tesko ili da nadjem nekog, ali ne bih da izgubim garanciju, jer bih trebalo jos vise od godinu dana da ga otplacujem u mts-u.  Ako ga posaljem na servis verujem da ne bi nista promenilo, jer je vec isao.. nema ni mesec dana da mu je oboren sistem, isto je ovako i bilo pre nego sto nije hteo da se upali.   Hvala ti, ali stvarno ne znam sta da radim..
    0
    Probaj da instaliras ovu aplikaciju i da ocistis malo sistem:

    https://market.android.com/details?id=cn.opda.android.optimize_lite

    Ali svakako 2.1 Android ne moze da prebacuje instalirane aplikacije na SD karticu. Postoji nacin da se to namesti ali je potrebno neko strucniji to da uradi.

    LG GT540 prosto ima malo memorije.
    css adaptation by ::eboye::
    ...