• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Imam lg gt540 sa android 2.3 CM 7

  i nekad se desi da mi samo izbaci obavestenje da se memorijska kartica moze izvaditi iz telefona i onda je ne registruje kao da ne postoji...

  cim restartujem telefon onda radi sve normalno i opet se posle nekog vremena to desi (desi se svakog drugog dana)...

  Jel to do softwera,roma,ili neceg drugog posto mi na 2.1 nije pravio takav problem :O
  in LG Optimus GT540 by (2.0k points)

  1 Answer

  0 votes
  Meni zvuci kao da je do same kartice, probaj da ocistis kontakte na kartici i na telefonu, moguce da su se "zaprljali". Iako mozda deluje da je sve ok, moguce da negde gubi kontakt. U svakom slucaju, mislim da ne moras da restartujes telefon, mozes da odes u settings>storage i uradis mount akoje unmount-ovana kartica ;)

  Takodje je moguce da je doslo do greske u nekom od fajlova na kartici, pa da sistem u nekom trenutku kad ne moze da pristupi odredjenom fajlu kaze da kartica ne postoji. Mozes probati da sacuvas sve podatke sa kartice na neko sigurno mesto, iz telefona je formatiras settings>storage>unmount pa format pa mount i onda vratis podatke.

  Ako nista od pomenutog ne upali, onda je moguce da je ROM falican, ali znam da kad sam na LGu stavio CM nisam imao ovakvih problema. Nemam vise taj telefon tako da ne mogu da proverim.
  by (49.5k points)
  0
  ok hvala u svakom slucaju
  0
  jel znas kako da mi ne bude na pocetnom ekranu 3 tastera nego 5....
  0
  Ako imas ADW Launcher (CM7 default) imas u njegovim podesavanjima, ne znam napamet, ali nesto tipa menu>preferences>display ili screens pa number of screens ;)
  css adaptation by ::eboye::
  ...