• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  32.4k users

  +1 vote

  Molim pametnu preporuku badžet telefona (do 220€) za prvi kvartal 2012. Pitao me brat šta da kupi. Verovatno bi uzeo preko oglasa, neki nov ili malo korišćen, kupljen uz paket.

  Ja nisam u toku niti sam neki poznavalac, preporučio bih mu SGS (stari) ili LG Optimus 2X P990, koji su u istom cenovnom rangu, gledao sam oglase i prikaz LG-a (oko 200€).

  Šta vi mislite? smiley

  in Preporuke telefona i tableta by (630 points)
  recategorized by

  1 Answer

  +1 vote
  Moja preporuka HTC Desire, može se naći polovan za 180 € + 40 za trošak.
  by (4.8k points)
  0

  Hvala! Ali HTC Desire je ipak previše star model. Čak je i SGS star model za današnje uslove rapidnih i brzih promena i napuštanja podrške za stare modele i fokusiranje na nove.

  A polovni HTC Desire bi bio dosta korišćen jer je dugo "na sceni". Bar moje mišljenje. Još neki? Kako vam se čini LG koji sam naveo? On ima dual-core procesor (ako je to bitno), i TFT ekran za koji kažu da je kvalitetan kao i na SGS (ali ne i kao na SGS II), a da je bolji od SGS (starog), plus ima HDMI izlaz, što je vrlo cool.

  E, sad, ne znam "mračnu stranu" tog modela, ako je ima. Preočitao sam prikaz u MobilnomSvetu, video da ga ima na XDA i može za oko 200€ da se nađe preko oglasa, vrlo malo korišćen (šta god to značilo, ali po garanciji može da se vidi).

  U svakom slučaju, želeo bih model koji može da ima aktuelnu verziju Androida.

  0
  Ne znam "mracne strane" LG-a, ali znam da su im telefoni dosta glomazni. Super su hw specifikacije istog.

  Inace skoro se vratih iz inostranstva i tamo samo video Motorolu Defy+ za 237e u MediaMarkt-u. Ako imas nekog da ti posalje, mislim da je to bestbuy. (Znam da si ranije ima neke seme iz Amerike, mozda imas i iz Nemacke )
  css adaptation by ::eboye::
  ...