• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    +1 vote
    Stavio sam na Desire Cyanogen Mod 7.1, naravno problem je sa internom memorijom.Da li mogu da formatiram i particionisem SD karticu tj. da napravim ext particiju koja bi se ponasala kao interna memorija i na koju bih mogao da skladistim aplikacije pomocu app2sd aplikacije?

    Hvala.
    in HTC Desire by (340 points)

    2 Answers

    0 votes
    Da, preko ClockWorkMod Recovery-a, samo naci neki koji ima opciju particionisanja (znam da neke verzije nemaju), i napravis particije. Ali app2sd ti nece biti od velike pomoci, data2sd hoce jer ce prebaciti kompletnu data particiju na SD karticu.

    Ukoliko imas sporu SD karticu (klasa 4 i nize) aplikacije ce biti dosta spore, a ako izvadis SD karticu telefon ce se verovatno zabagovati.
    by (49.5k points)
    Problem oko prepoznavanja telefona kao USB-a na racunaru?
    0 votes
    nema problema sa memorijom, napravi na kartici ext particiju jednu za apps a drugu za swap i kada flesujes cm7 odmah instaliraj aplikaciju simple2ext s2e(na marketu free), kada je pokrenes izaberi apps i dalvik opciju za bacanje na ext particiju, reboot telefon i uzivaj u memoriji bez granica.... (kod mene je ext 1gb, toliko i imam prostora za instaliranje aplikacija.... sasvim dovoljno) pozdrav
    by (180 points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...