• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Postovani,

    Instalirao sam na telefon LG GT540  CyanogenMod 7.1 Android 2.3.7 Gingerbread SwiftDroid v2 RC5, i sve je proslo odlicno, telefon lepo radi programi se instaliraju bez problema, radi app2sd, ali sam primetio da nemam google maps. Pokusao sam da ga skinem sa marketa, na telefonu uopste ne mogu da ga pronadjem, a kada pokusam preko racunara da ga instaliram, prijavljuje mi: This item cannot be insalled in your device's country.

    Da li je ovo uobicajni problem ili ovaj sam CyanogenMod nis gresku u sebi. Kako ovo mogu da resim ili jednostavno ne mogu. Ukoliko ne mogu, kako mogu da vratim stari Eclair na telefon koji me je dobro sluzio, ali je znao cesto da zakoci, baguje i sl.

     

    Unapred hvala.
    in LG Optimus GT540 by (130 points)

    1 Answer

    +1 vote

    @Coby: Ne radi ti taj link

    @KPCTA: Skini Market Unlocker i preko njega emuliraj da si sa T-Mobile USA mreze i moci ces da skines Google Maps. Problem je sto Google blokira sadrzaj zemljama kao sto smo mi iz nekog nepoznatog razloga.

    by (49.5k points)
    0

    Hvala, uspeo sam da resim problem zvani Google Maps.

     

    Jos jedno kratko pitanje, da li je moguce na CyanogenMod-u da se koriste LG-ovi izgledi ekrana, odnoso da se koristi LG Home Screen.

     

    Jos jednom hvala.

    0

    Mozes skinuti teme za CyanogenMod sa ovog linka ili sa Google Marketa. E sad, treba da ima nekih koje lice na LG. Dodatno mozes instaliti neki Launcher i teme za isti sa marketa ;)

    Sto se tema tice, LG GT540 je MDPI, tako da ce ti samo teme koje podrzavaju tu rezoluciju raditi ;)

    0
    Jos jednom hvala... snasao sam se sa adw luncher-om.

     

    css adaptation by ::eboye::
    ...